Predstavljamo nove kolumniste, dr Tomicu i dr Dinka Bagatina

03-02-2019
Featured Video Play Icon

Danas predstavljamo naše nove kolumniste, dr Tomicu i dr Dinka Bagatina , dva brata hirurga koja su se rodila u razmaku od pet minuta. Bagatini su ujedno i vlasnici najveće hrvatske poliklinike za estetsku hirurgiju i medicinu, koja deluje na nekoliko lokacija u zemlji. Na našem portalu,  moći ćete pratiti njihove savete i odgovore na najaktuelnija pitanja iz oblasti estetske hirurgije 

dr Dinko Bagatin 

Dr.sc. Dinko Bagatin, dr.med., je specijalista opšte,  sub. plastične i rekonstruktivne hirurgije. Cilj mu je kaže, omogućiti pacijentima najbolji mogući izgled i bolji život uz pomoć hirurgije. Dr. Bagatin je diplomirao na  Medicinskom fakultetu u Zagrebu  te dobio titulu doktora medicine. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“, a specijalizaciju iz opšte i plastične hirurgije na Klinici za hirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“.

dr Dinko Bagatin , opšti i plastični hirurg

U Poliklinici Bagatin radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku hirurgiju te je licenciran od strane Hrvatske lekarske komore. Član je i Hrvatskog hirurškog društva. Aktivno sudeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima u Beču, Glasgowu, Frankfurtu, Istanbulu, Chicagu, Atlanti te Bangkoku i mnogim drugima.

dr Dinko Bagatin – estetski hirurg u društvu pevačice Indire Levak.

dr Tomica Bagatin 

Tomica Bagatin, dr.med., je specijalista maksilofacijalne hirurgije kao i sub. plastične hirurgije glave i vrata. Najviše se bavi estetskom hirurgijom te mu je cilj pružiti pacijentima najsigurniju i najbolju hiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu lepotu. Dr. Bagatin je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, te dobio titulu lekara. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“,  a specijalizaciju na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju u Kliničkoj bolnici „Dubrava“.

Dr Tomica Bagatin – maksilofacijalni hirurg

U Poliklinici Bagatin radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju glave i vrata te je licenciran od strane Hrvatske lekarske komore. Pored toga aktivni je član u međunarodnim udruženjima – European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery (EACMFS) and International Association of Oral and Maxillofacial Surgery (IAOMS). Aktivno sudeluje i na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima.

Dr tomica bagatin i glumica ana begić

Na portalu Estetic, uskoro ćete moći da pratite savete braće Bagatin kao i njihove odgovore na najaktuelnija pitanja iz  oblasti estetske hirurgije.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar