Nauka kaže da je Amber Herd – žena s najlepšim licem na svetu

01-02-2019

Stručnjaci za facijalno mapiranje su odlučili, da je bivša supruga glumca Džonija Depa –  Amber Herd,  žena s najlepšim crtama lica na svetu

Lice slavne glumice podudara se 91,85 % s grčkim merama zlatnog preseka  lepote Phi, koji se hiljadama godina smatrao tajnom formulom savršenstva. Koristeći teoriju starih Grka, današnji su stručnjaci utvrdili i da je Kim Kardašijan vlasnica savršenih obrva, Skarlet Jonanskon očiju, Rijana ima savršeni oblik lica, Emili Ratajkovski usta, a Kejt Moss čelo.

Amber Herd

Lice Amber Herd je pomoću najsavremenijih tehnika mapiranja lica, testirao Džulijan De Silva – jedan od najboljih estetskih hirurga, koji je utvrdio da su crte njenog lica najbliže drevnoj formuli savršenstva.

Amber Herd / Instagram

Njene oči, obrve, nos, brada, vilica i oblik lica su izmereni , te je uz pomoć 12 markera analizirano i utvrđeno, da se u gotovo 92 % podudaraju s grčkim  merama lepote.

Kim Kardašijan / Instagram

Drugo na skali je lice Kim Kardašijan , dok je treća Kejt Mos. Kendar Kardašijan-Džener je zauzela peto mesto,  odma iza Emili Ratajkovski.

Kejt Mos / Instagram

FOTO: Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar