Koliko se možemo podmladiti u samo jednoj poseti ordinaciji?

02-02-2022
Featured Video Play Icon

Da li je moguće podmladiti se za 10 godina u samo jednoj poseti antiaging klinci, otkriva dr Jasmina Lalošević – spec Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu

dr jasmina lalosevic

Važno je imati realne zahteve

”Često me pitaju pacijentkinje, šta je to što možemo da uradimo prilikom samo jedne posete mojoj ordinaciji? Naravno, možemo puno toga da uradimo … ali je veoma važno da prethodno lepo razgovaramo, napravimo dobru analizu lica i dogovorimo se, šta je to što biste vi želeli da uradite na svojoj koži i šta je to što je realno moguće i prihvatljivo”, kaže dr Lalošević.

Podmlađivanje u jednoj poseti lekaru

”Ova procedura podrazumeva jedan dolazak i to je najčešće procedura koju radimo u mojoj ordinaciji.  Prvi korak  uključuje čišćenje lica pomoću mikrodermoabrazije. – tretmana sa kojim otklanjamo nečistoće sa površine kože. Praktično koži otvaramo pore, čistimo je i pripremamo za dalji tretman”, pojašnjava dr Jasmina.

Mikrodermoabrazija

Bioarmiranje za volumen i regeneraciju

”Sledeća stavka, bila bi prvi stepen bioarmiranja, gde koristimo hijaluronske filere. Danas koristimo regenerativne ”zlatne filere” koji osim hijalurona u sebi imaju i aminokiseline. Ovi hijaluronski fileri podstiču reizgradnju kolagena i učvrščivanje kože. Dakle, nećemo postići samo voluminiziranje, postići ćemo i regeneraciju kože. Sledi mezoterapija koktelima koji u sebi sadrže vitamine, aminokiseline, proteine”, kaže dr Lalošević.

bioarmiranje

Botoks za kraj

”Nakon bioarmiranja i mezoterapije, tretman završavmo sa botoksom. Botoks radimo na kraju, zato što pacijenti nakon botoksa ne bi trebalo da leže naredna 2-3 sata. Efekat botoksa vidimo nakon nedelju dana , kada obično pravimo kontrolu.”, zaključuje dr Jasmina Lalošević, spec Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu.

FOTO: Estetic

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar