Održan drugi Evropski VIP ClaCS Workshop

31-01-2022
Featured Video Play Icon

U Beogradu je danas održan drugi Evropski VIP ClaCS Workshop, na kom se 15 lekara iz Ruske federacije imalo prilike upoznati sa najsavremenijim  tehnikama za bezbolno, brzo i trajno lečenje vena i kapila. Edukaciju su vodili proslavljeni srpski hirug dr Petar Dragić i dr Kasuo Miyake – izumitelj CLaCS tehnike 

Edukacija za lekare iz Ruske federacije

Već drugi put Evropski trening centar (koji je osnovao dr Petar Dragić – stručnjak za vene i kapilare) , pružio je znanje  o najnovijim tehnikama za lečenje vena i kapilara,  15  lekara iz Ruske federacije. Uz dr Dragića , edukaciju je vodio i dr Kasuo Miyake, izumitelj CLaCS tehnike.  Skup je organizovan pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Ambasade Ruske Federacije.

dr petar dragić

Najbolja tehnika za lečenje vena na svetu

”Danas su laserske operacije unapređene do te mere da su same intervencije za pacijenta potpuno bezbolne, rade se u lokalnoj anesteziji a posle toga, pacijent odma napušta lekara i vraća se svojim svakodnevnim životnim aktivnostima. – Možemo da kažemo, da smo tu vrstu intervencija toliko unapredili…. došli smo do toga da samo sve probleme koji su bili vezani za te vrste minimalno invazivnih intervencija – rešili”, kaže dr Petar Dragić – hirurg za vene i kapilare.

dr kasuo miyake

Izumitelj CLaCS tehnike, nasledio talenat od oca

” Ovaj trening se održava kako bi pomogao doktorima da razviju najbolje tehnike za tretiranje malih vena na nogama, i kako bi dobili ne samo funkcionalan već i estetski rezultat. Ova tehnika nam pruža predvidljiviji , pouzdaniji i dugotrajniji rezultat.  Moj otac je bio vaskularni hirurg, briljantan lekar koji je izumio mnogo odličnih stvari . Studirao sam lasere i augmentiranu (pojačanu) realnost i nastojim biti najbolji.”, zaključio je dr Kasuo Miyake – izumitelj CLaCS tehnike.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar