Ovako izgleda rezultat dobro odrađene hirurške intervencije sa efektom podmlađenog i zategnutog lica prirodnog izgleda

06-02-2022

Starenje je sastavni deo našeg života, a prolaznosti vremena niko do sada nije uspeo da pobegne . Svaka nova godina ostavlja na našem telu trag u vidu bora, viška ili obešene kože , suvišnih kilograma ili gubitka kose… Međutim, moderno doba u kojem živimo omogućava nam bezbroj mogućnosti za usporiti starenje i vratiti vreme unazad, bilo da je reč pomoću neinvazivnih tretmana ili hirurške intervencije. Danas vam prestavljamo rezultat još jednog dobro obavljenog posla plastičnog hirurga dr Bena Taleia sa Beverly Hillsa

dr Ben Talei

Ćureći vrat, obešeno lice i vidljivi znakovi starenja

Na ovom slučaju želimo vam još jednom pokazati kako izgleda dobro odrađeno podmlađivanje pacijentkinje sa krajnje zadivljujućim rezultatom.  Kao što može da vidite na priloženim fotografijama,  gospođa koja je doživela pozitivnu fizičku transformaciju zahvaljujući dr Taleiu, stigla je u ordinaciju sa nekoliko problema na svom licu. Shodno njenim godinama imala je obešenu kožu sa lošim tonusom radi čega su  joj  postale izražene nazolabijalne kao i bore u donjim uglovima usana. Smetale su je i obrve koje je želela podići.

Estetski zahvat koji vraća izgubljeni ”prirodan izgled”

U klinici čuvenog dr Bena Taleia na Beverly Hillsu pacijentkinja je podvrgnuta auralyftu, hirurškom zahvatu koji za rezulat ima podmlađeni i potpuno prirodan izgled. Tokom intervencije odstranjen joj je višak kože koja je sada zategnuta, a time su se ublažile i njene ”bore smeha” kao i one u donjim uglovima usana. Po želji pacijenkinje urađen joj je i lifting obrva, čime se postigao osveženiji pogled.  Za krajnji rezultat zaslužno je podizanje gornje usne što je rezultiralo smanjenjem razmaka između same gornje usne i nosa.  Za blistavi ten podvrgnuta je tretmanima radiofrekvencije.

Kakav je krajnji rezultat prosudite sami.

FOTO: Beverly Hills Center for plastic and laser surgery official website

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar