Mali Petar se pozdravio s klempavim ušima

15-03-2021
Featured Video Play Icon

Desetogodišnji dobitnik korekcije klempavih ušiju, Petar Vukašinović iz Beograda , podvrgao se kod dr Nataše Popović, hirurškom zahvatu – otoplastici.  U nastavku pogledajte  kako sada Pero izgleda sa korigovanim ušima

Brz zahvat sa fantastičnim rezultatom

Nakon što je već ranije obavio pregled, Petar se uputio u  kliniku gde ga je čekala dr Nataša Popović – spec rekonstruktivne i plastične hirurgije. Otoplastika je gotovo rutinski zahvat koji se obavlja u ambulantnim uslovima i traje svega tridesetak minuta: ”Kod Petra smo osim klasičnog zahvata imali i jednu izvanrednu situaciju , a to je uraditi i hrskavični deo tkiva. Intervenciju smo uradili posebnom tehnikom, kako bi se hrskavica ispravila i kako bi dobili jednu normalnu poziciju”, kaže dr Nataša Popović – spec plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Odstranjeni delovi hrskavice i kože

Kako se izvodi otoplastika?

Hirurška intervencija korekcije klempavih ušiju se obično izvodi u lokalnoj anesteziji  Na zadnjoj strani ušne školjke napravi se mali rez kroz koji se koriguje hrskavica. Na taj način  se ušna školjka dovodi u željeni položaj. U bolnici se ostaje nekoliko sati,  a u narednom periodu  se neko vreme nosi steznik.  Ovom procedurom ušne se školje približavaju glavi čime se dobija savršeni estetski rezultat.

Petar obožava svoje nove uši

Petnaest dana posle zahvata, Petar je posetio ordinaciju doktorke Popović kako bi mu uklonila konce iz ušiju. Rezultat intervencije bio je i više nego vidljiv a zadovoljstvo nije skrivao ni sam dobitnik našeg makeovera: ”Ništa me nije bolelo i brzo sam se oporavio. Sada se polako privikavam na svoj novi izgled. Zahvaljujem doktorki i portalu Estetic na pruženoj prilici, da se zauvek rešim klempavih ušiju”, poručio je desetogodišnji Petar.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar