Motiva Ergonomix: jedini implantat na svetu koji oponaša prirodnu dinamiku dojke

19-03-2021
Featured Video Play Icon

Uvećanje grudi pomoću silikonskih implantata , svakako je jedna od najizvođenijih operacija u estetskoj hirurgiji. No pre nego što se odlučite na intervenciju, veoma je važno dabrati idealan i pre svega kvalitetan implantat 

dr nataša popović – plastični i rekonstruktivni hirurg

Motiva implantati za grudi

Motiva je sertifikovani proizvođač i jedan od vodećih svetskih brendova implantata za grudi. Prvi Motiva implantati su proizvedeni 2010. godine, dok su danas prisutni u preko 70 zemalja širom sveta ukljućujući i Srbiju. Podeljeni su u tri kategorije: Okrugli , Ergonomix i Anatomski.

Motiva okrugli implanti

Na Motiva Matrix se odlučuje 80% žena

Motiva Matrix je okrugao implantat napunjen Motiva gel Progressive Plus gelom. Dizajniran je da obezbedi ujednačenu čvrstinu i potpuno popunjavanje gornjeg pola dojke. Ovo su implantati koji se najčešće koriste, u skoro 80 % svih operacija uvećanja grudi, a pomoću njih se postiže raskošniji i mladalačkiji dekolte.

Motiva Ergonomix

Motiva Ergonomix – savršeno oponaša prirodnu dinamiku  dojke

Poslednja generacija Motiva’s Ergonomix® implantata napunjena je gelom koji je veoma mekan i elastičan, pa samim tim dopušta implantatu da prati ženine prirodne pokrete, zadržavajući okrugao oblik dok leži i oblik suze u stajaćem položaju. Motiva Ergonomix su dizajnirani za žene koje žele prirodniji izgled i osećaj, implantate koji se lako adaptiraju na njihov prirodan pokret i daju im samouverenost u svakodnevnim životnim situacijama. Ovo je prvi i jedini egonomski implantat na svetu, tj implantat koji pored savršenog izgleda, oponaša i prirodnu dinamiku dojke.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta

FOTO: Estetic / Motiva

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar