Koren biljke He Shou Wu: vraća boju sedim vlasima, podmlađuje kožu, podstiče seksualnu izdržljivost, smiruje živce i produžava životni vek

09-04-2018

Koren biljke He shou Wu koristi se u kineskoj medicini već hiljadama godina. Osim što radi regenerativnih svojstava na organizam produžuje životni vek, koren ove biljke daje energiju , podmlađuje kožu, podstiče seksualnu izdržljivost, smiruje živce i garantuje dubok i miran san. 

Ovaj koren iznimno je bogat esencijalnim mineralima u tragovima, kao što su cink i gvožđe kao i ostalim retkim elementima.  Reč je o veoma snažnom antioksidansu koji  pozitivno deluje na jetru i bubrege a koji, prema tradicionalnoj kineskoj medicini, utiču na zdravlje i kvalitet života.

Osim što se već hiljadama godina koristi za produženje životnog veka i obnovu mladalačkog stanja organizma, He Shou Wu  pomaže  u regeneraciji ćelija kože koja postaje lepša , zategnutija i svežija. Zahvaljujući obilju antioksidansa, podstiče prirodnu sposobnost tela da se očisti od slobodnih radikala koji uzrokuju oksidaciju ćelije i progresivno starenje kože.

Veruje se da ova biljka ima moć vraćanja pigmenta sedim vlasima i da sprečava rast novih sedih, zato se u Kini  i danas prodaje kao pripravak protiv gubitka kose.  Zahvaljujući cinku i gvožđu  te drugim nutrijentima,  ovaj koren ublažava opadanje kose, podstiče njen rast, štiti je od lomljenja i pruža joj zdrav sjaj.

Za kraj ne zaboravimo napomenuti da He Shou Wu povećava libido i seksualnu izdržljivost kod muškaraca i žena , smiruje živce i zaslužan je za dubok i miran san.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar