Samo 16 sekundi dnevno vam je potrebno da sprečite pojavu bora i ne košta ništa!

08-04-2018

Da li biste verovali kada bi rekli ,da vam za peglanje bora možda nisu uvek potrebne skupe kreme  ili bilo kakva druga pomagala za ulepšavanje, već samo 16 sekundi vremena dnevno?  Meditacija bi možda mogla pomoći u tome – pokazuju rezultati jedne studije. 

“Mnogi ljudi nose stres i svu popratnu napetost baš na području lica i to dovodi do pojave bora”, kaže Suze Jalof Švarc, osnivač “Unplug Meditation” studija u Los Angelesu. ” Upravo zato treba se pronaći rešenje pomoću kojeg možemo da na bore da delujemo iznutra, a to je da pokušamo kontrolisaati njihovo stvaranje”, dodala je.

To bi u prevodu značilo da prvo eliminišete stres te negativne emocije i misli koje dovode do njega.  Najbolji način za to ne krije se u skupoj čudotvornoj piluli sreće već u jednostavnoj metodi koja vas na kraju krajeva neće koštati ni dinara.

” Ovo je efikasan i veoma jednostavan i posve prirodan način da se rešite bora.  Opustite lice i sve mišiće lica oko čela, očiju i usta. Duboko udišite kroz nos četiri sekunde. Zatim zaustavite vazduh u plućima na ćetiri sekunde, potom izdahnite kroz nos četiri sekunde pa ponovo zaustavite disanje na četiri sekunde. To je to!”, otkriva Jalof Švarc.

Ova kratka meditacija otpustiće stres iz vašeg tela, a redovnom primenom sprečićete pojavu bora uzrokovanih stresom. Meditiranje postaje sve popularniji izbor i kod nas, jer polako počinjemo da shvatamo prednosti i blagodati ove drevne metode uspostavljanja balansa između duha i tela.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar