Kristi Brinkl otkrila tajnu vitke linije u sedmoj deceniji

08-11-2020

Glumica i manekenka Kristi Brinkl u sedmoj decniji i dalje se može pohvaliti izvajanom figurom i mladolikim izgledom. Šezdesetšestogodišnja lepotica je otkrila da je za to uz vežbanje ,zaslužna uravnatežena vegeterijanska ishrana 

Prošlo je skoro četiri decenije od kako je prvi put pozirala u kupaćem kostimu na naslovnoj strani čuvenog Sports Illustrated-a, da bi prošle godine ponovila fotografisanje, ali je ovog puta pozirala sa svoje dve ćerke. Mnoge žene širom sveta pitaju se koja je tajna njenog izgleda, a nedavno je istakla da je vrlo bitno šta unosite u organizam.

“Pokušala sam sa nekim prilično čudnim dijetama u početku, jer sam mislila da su one ključ dobre linije. Dešavalo se da pijem samo sok u toku dana ili da jedem danima samo jednu grupu namirnica, a onda sam shvatila da to nema nikakvu poentu i da neću postići dobre rezultate na duže staze”, rekla je Kristi.

Ključ vitke linije i lepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Osim što svakodnevno vežba, Kristi je vegeterijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lep ten i dobru formu. “Ovaj režim ishrane mi najviše prija, a probala sam sve. Primetila sam da moja koža lepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam”, istakla je ona.

FOTO: screenshot Instagram Christie Brinkley 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar