Lepota 40-godišnje bake s Instagrama, krije se u 50 000 evra kojima je platila plastične operacije

07-05-2019

Instruktorka joge iz Kalifornije  šokirala je svojih 18 hiljada pratioca na Instagramu kad je objavila da ima 40 godina. Alice Vasquez, koja se prozvala “najzgodnijom bakom na svetu”, svoje je prvo dete dobila kad joj je bilo samo 16 godina, a do 40. je uspela postati i baka

Budući da je njena ćerka, kako kaže, također prvo dete rodila sa 16, Alice je dosad prikupila troje unučadi.  No ono što zbunjuje pratioce ove zgodne dame na popularnoj društvenoj mreži , je njen izrazito mladalački izgled.

“Moje su dvadesete bile mešavina divljih mladalačkih godina i mog truda da budem dobra mama. Uvek sam bila u pokretu. Neprestano. Mislim da nisam nijednom zastala da bih razmislila o svom životu. Samo sam preživljavala”, rekla je Alice za Star Online. Svoj  četrdeseti rođendan je proslavila sa stilom, partijajući na bazenu u Las Vegasu..

 

Za sebe kaže da “nije prosečna četrdesetogodišnjakinja”, ali i da “želi inspirisati žene svojih godina da se ne skrivaju iza toga što se osećaju staro”. Ipak, bitno je istaknuti da nije sve u dobrim genima, već da je Alice za svoj mladolik izgled potrošila oko 50 hiljada evra s kojima je platila plastične operacije.

Korekcija nosa, povećanje grudi i usana, oblikovanje lica hijaluronskim filerima… samo su neke od intervencija, kojima se podvrgla ova mladolika bakica.

FOTO: Instagram  Sweet Alice

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar