MACS lift: 15 godina manje pod lokalnom anestezijom

31-03-2021
Featured Video Play Icon

MACS lift ( Minimal Accecs Craniel Suspesion)  je jedna od najnovijih vrsta fejsliftinga, koji daju fantastičan i trajan efekat podmlađivanja za 15 godina, i sve to pod lokalnom anestezijom. Više o svemu zna dr Nataša Popović – stručnjak za estetsku hirurgiju

Zatezanje opuštenog lica

Rešite se buldog lica i ćurećeg vrata

”Jedna od najpopularnijih intervencija u današnje vreme je hirurško zatezanje lica i vrata. Posebno je popularan MACS lift kojim možemo ukloniti višak kože i zategnuti duboke strukture donjeg dela lica kao i samog vrata. Ono što pacijentkinje najčešće kada dođu u ordinaciju navode kao problem i daju određena imena tim problemima kao što su neki buldog deformitet ili ćureći vrat…takve regije možemo rešiti maks liftom”, kaže dr Nataša Popović , spec plastične i rekonstruktivne hirurgije. 

Liposukcija uz zatezanje vrata

15 godina manje u rekordnom roku 

MACS lift je, pojašnjava dr Popović, moderna i veoma efikasna intervencija podmlađivanja sa trajnim rezultatom: ”To su minimalni rezovi kojima zatežemo sve te strukture i dobijamo jedan mladalački izgled. Može se slobodno reći petnaest godina mlađi. Sam zahvat izvodi se u lokalnoj anesteziji uz analgosedaciju. Može se takođe raditi i u opštoj anesteziji ako pacijentkinje insistiraju. Oporavak je brz, traje svega 10-15 dana. Ako se radi u lokalnoj anesteziji illi analgosedaciji, pacijent može nakon sat vremena od intervencije poći kući, a ako se radi u opštoj anesteziji, to zahteva jedno noćenje u bolnici”, zaključuje dr Popović.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar