Moć estetske hirurgije: Superstar sa 75 izgleda kao devojka

01-04-2021

Ajda Pekkan je velika turska zvezda poznata i pod nadimkom ”Superstar”, koja je na muzičkoj sceni prisutna više od 50 godina. Ali pored talenta,  Ajda pleni pažnju svojim nestvarno mladolikim izgledom za ženu od 75 godina. Za to je naravno, zaslužna estetska hirurgija

Prva korekcija s 22 godine

Koliko je hirurških intervencija obavila Pekan, može se samo nagađati, ali sigurno je da se ova turska pevačica itekako promenila  tokom svoje karijere.  Prvu estetsku korekciju uradila je sa 22 godine. Tokom života 3 puta se podvrgla rinoplastici, odnosno hirurškom oblikovanju nosa, ne bi li ostvarila savršen profil.

Zatezanje kolena

Starenje kao i velike oscilacije u težini, dovode do stvaranja bora u predelu kolena. Obešena koža često se ne može zategnuti ni napornim vežbanjem a situaciju može donekle ublažiti povremeni odlazak na neki neinvazivni tretman poput RF-a.  Ajda je ovaj problem rešila hirurškim putem.

Abdominoplastika i fejsliftinzi

Godine neizbežno mogu uzrokovati bore ili viseću kožu u području stomaka koji se mogu rešiti hirurškim putem, odnosno abdominoplastikom, u što se uverila i turska Superstar. Kad je Ajdino lice u pitanju , ono zaista izgleda kao da je od žene u tridesetima. Bez obzira na pomoć svih kozmetičkih preparata, jedini beg od posledice graviracije je odlazak pod nož. Pretpostavlja se da je pevačica bila čak četiri puta na fesliftingu.

Podizanje obrva i kapaka

Starenje dovodi i do opuštanja kapaka i stvaranja viška kože. Pekanova je taj problem trajno rešila pomoću blefaroplastike, hirurškog zahvata kojim se postiže podmlađeni izgled očiju. Kako bi efekat korekcije kapaka bio još bolji, pevačica se podvrgla i operaciji podizanja obrva, što je dodatno pridonelo njenom mladalačkom izgledu.

Korekcija grudi

Grudi su nesumnjivo jedno od najkritičnijih područja na ženskom telu koje tokom godina popušta pod silom gravitacije.  Danas se taj problem rešava ugradnjom silikonskih impantata, koji mogu da podignu grudi kao i daju im volumen. S obzirom da je već itekako zašla u 8 deceniju života, bilo bi naivno verovati da su Ajdine grudi prirodne. Kako bi postigla savršenu siluetu, pevačica se podvrgla i liposukciji regije ispod pazuha.

Botox i fileri

Pored brojnih hirurških zahvata kojima se podvrgla, pevačica koristi i neke neinvazivne metode podmlađivanja , poput filera i botoksa. U njenom slučaju, ovi preparati služe samo za minimalno dorađivanje njenog već zategnutog lica. Volumen usana i blago konturisanje postignuto  je primenom hijaluronskih punjača, dok je Ajdine bore do kraja ispeglao botoks.

FOTO:  Screenshot Instagram Ajda Pekkan 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar