Dobitnica blefaroplastike sada izgleda kao devojka

14-11-2020
Featured Video Play Icon

Četrdesetogodišnja Ivana Simić iz Beograda, nedavno je na našem sajtu osvojila  besplatnu blefaroplastiku. Nakon što se podvrgla zahvatu kod dr Nataše Popović, Ivanine oči danas izgledaju potpuno drugačije. Ranije je imala pogled žene , a sada – devojke…. 

Ivana pre zahvata

Ivana Simić je patila od problema spuštenih kapaka koji su je činili da izgleda pospano, i starije nego šta ona to jest. Nakon preoperativnih pregleda, naša je kandidatkinja podrvrgnuta zahvatu blefaroplastike kod dr Nataše Popović:  ”Našoj pacijentkinji Ivani Simić uradili smo blefaroplastiku. Blefaroplastika je hirurška intervencija kojom se uklanja višak kože i višak masnih jastučića ako je to potrebno.”

ivana posle zahvata

”Kod Ivane je posebno bio izražen višak kože koji joj je stvarao jednu težinu na na gornjim kapcima. Nakon preoperativne pripreme, pristuplili smo crtanju i planiranju budućih rezova, a nakon uklanjanja same kože i jednog centralnog stripa mišića, pristupili smo masnim jastučićima. Rezovi koji se planiraju u gornjim kapcima, uvek se planiraju da budu što manje vidljivi i u nekim prirodnim prevojnim sulkusima koje je već kapak napravio. Sam zahvat bez preoperativne pripreme trajao je oko 30min”, pojasnila je dr Popović.

dr nataša popović – spec plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Dve nedelje nakon operacije posetili smo Ivanu kako bi se uverili u čudesan rezultat operacije koja joj je skinula 10 godina sa očiju: ”Prošlo je dve nedelje od samog zahvata i mogu reći da sam prezadovoljna. Rezultat se odmah mogao videti a u narednim danima će biti još bolji. Rešila sam se napokon onog umornog pogleda, ponovo se šimnkam bez problema i jednostavno sam prezadovoljna svime,”, izjavila je vidno uzbuđena Ivana.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar