Mali Petar više neće imati klempave uši

07-02-2021

Završio je nagradni konkurs u kom poklanjamo hiruršku korekciju klempavih ušiju pod sponzorstvom plastičnog  hirurga dr Nataše Popović . Operaciju je osvojio 10-godišnji Petar Vukašinović a prijavio  ga je otac Milan, koji takođe ima isti estetski problem  

Očeve traume iz detinjstva

Petar Vukašinović iz Beograda ima deset godina i pohađa četvrti razred osnovne škole. Baš poput njegovog oca Milana koji ga je prijavio na ovaj konkurs, i mali Pero ima neproporcionalne usne školjke: ”Ni moje uši nisu potpuno proporcionalne, no ja sam sad već star da bih nešto menjao na sebi. Iako nemam problem sa svojim izgledom, setio sam se  puberteta i dece koja su me često znala zezati radi mojih ušiju. Ponekad ta zadirkivanja vršnjaka  i nisu bila ugodna. Ne bih želio da moje dete prolazi ništa slično, i često sam razmišljao da mu uskoro ponudim opciju, da mu platim otoplastiku – odnosno korekciju klempavih ušiju”, kaže Petrov otac Milan.

Petar dobija nove uši

Milan otkriva da je sa sinom pričao veoma otvoreno o ovom konkursu i pre nego li ga je prijavio , pitao ga je želi li i on to: ”Sa decom treba razgovarati, bez obzira koliko mala nam se ona činila. Petra sam pitao, želi li da ga prijavim na konkurs u kom može osvojiti korekciju ušiju i on je odmah pristao. Kada ste nam javili da je upravo moj sin osvojio ovu operaciju, u našoj kući je zavladalo pravo veselje. Nikad nismao dobili nikakvu nagradu u životu, tako da nam se sve ovo još uvek čini nestvarno”. Naš mali dobitnik je kratko poruči kako se veseli dobitku i s nestrpljenjem isčekuje operaciju koja će ga zauvek rešiti klempavih ušiju: ”Ova nagrada me mnogo obradovala. Hvala vam što ste izabrali mene i dali mi priliku da budem još srećniji. ”, kratko je poručio Petar.

Petrovu transformaciju videćete uskoro na portalu Estetic.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar