Marina Visković: svakodnevno idem na tretmane lepote a komplikacija sa usnom naučila me da budem oprezna i umerena

21-09-2018
Featured Video Play Icon

Pevačica Marina Visković svakodnevno odlazi na tretmane lepote a život bi joj bio i nezamisliv bez Ruže – njene maserke koja je itekako zaslužna da se oseća dobro i opušteno.  Za portal Estetic Marina otkriva i kakva su njena iskustva sa najnovijim bjuti  tehnikama, kao i zašto je imala velikih komplikacija nakon ubrizgavanja silikona u usne

Sloviš za jednu od najsređenijih dama na srpskoj estradnoj sceni. Uvek si negovana i doterana…pa otkrij nam svoju dnevnu rutinu?

Radnim danima najviše mi vremena oduzimaju saloni , jer kada ne radim imam tretmane za kosu…idem na manikir, na pedikir. Često menjam boju laka. Ali da kažem neka osnovna nega moja , i rutina koja je glavna za moj izgled , i koju toplu preporučujem svim ženama je zapravo sport. Ja sam definitivno neko ko je i zavisnik od masaže. Neko to ne voli ali ja stvarno uživam.

Na kakvu masažu odlaziš?

Ruža je jedna divna dama koja me dva sata masira. Prvo radimo 40 min refleksologiju koja mi zaista pomaže. Refleksologija mi otkloni bolove u u celom telu…jer teško mi je.Vikendom sam stalno u štiklama i mahom kad imam snimanja, tako da se to sve odrazi na moja leđa i na kičmu i na  držanje. I to je nešto što me najviše opušta.

A postoji li neki tretman koji posebno pevačice često koriste..recimo uđeš u kliniku lepote umoran a izađeš kao da si se tek probudio?

Otkrila sam jedan tretman – PRX, i to je u stvari piling koji trenutno daje sjaj vašoj koži. Mada svi ovi tretmani koje sam spomenula…da kažem PRP i mezoterapija daju efekat posle izvesnog vremena , a ovaj (PRX), odmah daje rezultate.

Danas sve devojke žele imati povećane usne, a kod tebe – u želji za lepšim usnama desila se komplikacija jer ti je uštrcan silikon?

Ako sam već javna ličnost i mogu da utičem na devojke i devojčice… želela bih da im samo skrenem pažnju da budu umerene, jer sam ja imala komplikaciju sa svojim usnama – to sam javno rekla, pošto je to bilo evidentno jer naravno nisam mogla da sakrijem usta..tako da sam u jednom trenutku preterala. Imala sam deformaciju koju sam sanirala. Bilo je jako bolno.

Ceo intervju možete da pogledate u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar