Mediji i fanovi naterali Maraju Keri da smanji želudac! Sada je srećna i zadovoljna sobom

02-03-2018
Featured Video Play Icon

Mariah Carey je mesecima bila na udaru medija ali i fanova, koji su je napadali da se previše ugojila, te da mora da uradi nešto sa tim. Bio je to glavni razlog zašto se pevačica krajem prošle godine podvrgla operaciji smanjenja želuca. Njene sadašnje fotografije pokazuju kako je Maraja uspela da obuzda svoju kilažu. 

Radi vidno povećanje kilaže, pevačica anđeoskog glasa protekle se godine našla na  udaru gotovo svih medija kao i fanova. Svi su joj zamerali pomalo zapušten izgled koji nije priličio zvezdi odevenoj u kreacije koje su više otkrivala nego skrivale. Bez obzira što je Maraja poznata upravo prema svojim oblinama, mere koje su je krasile pre par meseci nisu baš i bile za pohvalu .

“Mariah je oduvek bila ponosna na svoje obline, ali je ovog leta primetila da joj je postalo teško da se kreće, posebno na sceni.  Sem toga pogodilo ju je što ju konstantno vređaju da se previše udebljala”, rekao je tada za američke medije , izvor blizak pevačici. 

Radi navedenih kritika Maraja se podvrgla  gastrektomiji, operaciji kojom joj je uklonjen veliki deo želuca. Ovakve operacije prisiljavaju pacijenta da smanji količinu hrane koju unosi, a samim tim dolazi do smanjena prekomerne težine bez većeg osećaja gladi. Pored toga pevačica se i pridržava ishrane koju joj je pripisao doktor.

View this post on Instagram

? @gettyimages

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Koji mesec posle , na muzičkoj divi se vide rezultati u vidu gubitka kilograma.  Prilikom dodele nagrade ”Zlatni globus” Maraja je stigla u pripijenoj crnoj haljini i svi su pogledi kao i fotoobjektivi bili upereni u nju.  Više pogledajte u video prilogu na vrhu teksa,  koji je sniman za kanal ET.  Pre nekoliko dana pevačica je na svom Instagram profilu postavila nove fotografije sa proslave jednog rođendana, kojima je dokazala kako je  napokon dobila bitku s kilogramima.

FOTO: Marih Carey Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar