Megan Markl – verenica princa Harija lepotu duguje manuka medu

06-04-2018
Featured Video Play Icon

Otkad se verila za britanskog princa Harija, sve su oči uprte u Megan Markl.  Lepa glumica može se pohvaliti savršenim tenom, stoga se svi pitaju, čime buduća princeza neguje svoje lice? Ipak, nije reč o nikakvim skupim kremama i tretmanima već o jednoj navici kao i namirnici.

Naime, Megan je otkrila kako su zdrav i celovit doručak zaslužni za njenu prekrasnu,  mladalačku i sjajnu kožu. Pored toga svakodnevno konzumira manuka med, kojem pripisuje brojne pozitivne efekte na ljudski organizam.  Doručak buduće princeze sastoji se tako od ovsenih pahuljica s bananama ili nekim drugim voćem, uz obavezan dodatak manuka meda i pčelinjeg polena.

No kako zapravo manuka med deluje na lepotu? On pruža prirodan boost za kožu, pomaže joj podići visinu elastina i podstiče regeneraciju ćelija. Otkriveno je i kako manuka med ima antibakterijska i antiupalna svojstva. Smatra se prirodnim čudom za regeneraciju svih  tipova kože, radi čega se nalazi u mnogim proizvodima za negu i higijenu lica, tela i kose.

Osim što je nedavno svetu otkrila svoje bjuti navike, Megan je ispričala kako su se one menjale kroz godine. Izjavila je da se i njen odnos spram starenja takođe promenio. Sada se trudi brinuti o svom telu i koži i to ne samo iz estetskih razloga. Shvatila je da ono šta jede, kao i ono šta pije, uvelike utiče na to kako se oseća. Radi toga se trudi što više odmarati i pomno pazi na to koliko vode pije.

Global News objavio je video sa Megan i princem Harijem koji se zezaju tokom jednog intervjua, a možete ga pronaći na vrhu teksta.

 

FOTO: Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar