Sestre Lure (41), Faifai (40) i Sharon (36) izgledaju poput devojčica. A tek kad im vidite 63-godišnju majku!

05-04-2018
Featured Video Play Icon

Upoznajte tajvansku porodicu koja svojim izgledom obara rekorde. Sve je počelo nakon što su se mediji počeli zanimati za mladoliki izgled 41-godišnje Lure Hsu, a onda je usledilo iznenađenje kakvom se niko nije nadao. Naime, svi članovi ove familije izgledaju kao da su se zamrznuli u vremenu.

Četrdesetjednogodišnja Lure Hsu

U početku, Lure Hsu (41) je uznemirila milione ljudi zbog svog mladalačkog  izgleda, no nije prošlo dugo dok mediji nisu shvatili kako ona nije jedina u porodici koja izgleda upola mlađe, u odnosu na osobe njenog uzrasta. Lurine dve sestre, Sharon (36) i Faifai (40), takođe izgledaju kao školarke. One nemaju nijednu boru a sa njihovih lica nitko ne bi mogao isčitati koliko su stare.

Lure Hsu (41) desno, sestra Sharon (36) levo, i majka Maj Vang (63) u sredini,

Ipak, šećer za kraj bila je njihova majka Maj Vang , za koju su svi u početku pomislili kako je zapravo četvrta sestra. Iza devojačkog lica krila se  penzionisana gospođa koja je celog života radila kao plesačica. Ispostavilo se da je ”mladolika sestrica” zapravo zašla u sedmu deceniju života, i ima 63 godine. Ove četiri žene izgledaju toliko mlado, da ih Tajvanski mediji nazivaju “porodica zamrznutih doba”.

Lure ( levo)  i Sharon (desno), slave 40. rođendan sestre Faifai (u sredini).

Svi se naravno pitaju u čemu je tajna njihovog neverovatnog izgleda? Četrdesetjednogodišnja Lure je otkrila, kako je ključ mladalačkog izgleda u tome da se pije puno vode i jede mnogo povrća. Istakla je i važnost hidratacije kože i zaštite od sunca. Četiri Hsu žene izazavale su toliko zanimanje javnosti da su mnogi korisnici društvenih mreža u neverici  komentarisali kako je jedino objašnjenje vezano uz njihov izgled, da su vampirice. Pogledajte video na vrhu teksta i uverite se u njihov neverovatan izgled.

FOTO: Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar