Miki Rurk: Od seks simbola do neprepoznatljivosti

19-03-2018
Featured Video Play Icon

Nekad je bio seks simbol i jedan od najpoželjnijih glumaca za kojim su uzdisale žene širom sveta, ali nezdrave životne navike i prekomerni estetski zahvati učinili su Mikija Rurka (65 ) neprepoznatljivim. Danas izgleda sasvim drugačije…

Glumačka legenda je svoje lice podvrgla brojnim hirurškim korekcijama, koje su naprosto promenile njegov lični opis. U početku, Miki  je tvrdio kako je samo operisao nos i to pre svega zbog brojnih povreda baveći se boksom. Ipak česte promene u njegovoj fizionomiji, ukazivale su osim na korekciju nosa i na prekomerno zatezanje lica.

Miki je imao poprilično buran život i karijeru. Bio je san svake žene osim Kim Besindžer, koja je sa njim snimila vrele scene u “Devet i po nedelja”, a onda je započela njegova evolucija propadanja. Bio je u braku sa glumicom Kare Otis, koja je bila njegova divlja orhideja od 1992. do 1998. godine, a pre toga sa Debrom Fojer od 1981. do 1989. Svakako nije spadao u “fine momke”, zbog čega je više puta imao problema sa zakonom.

Uz to, poznato je, da je Miki ljubitelj nezdravog načina života , a  kako navode strani mediji nov povod za učestale korekcije je i njegova 33 godine mlađa devojka, Ruskinja Anastasiju Makarenko (32. ). Osim što je ”prezategnuo” lice ,  glumac je promenio oblik brade, povećao usne, a vidno je preterao i sa ubrizgavanjem botoksa kao i hijaluronskih filera za postizanje volumena. Sve u svemu , čovek bez mere! Kako se Miki menjao kroz godine i kako izgleda danas, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar