Mikrodermoabrazijom se održava mladalački izgled i uklanjaju nepravilnosti sa lica uzrokovane starenjem

14-11-2019
Featured Video Play Icon

Mikrodermoabrazija je dobro poznat tretman lepote, koji podrazumeva kontrolisano odstranjivanje zadebljanog i izumrlog sloja kože mehaničkim putem, sa ciljem da se uklone nedostaci, kao i neželjene promene nastale procesom starenja

Uklanjanje kože mehaničkim putem 

Mikrodermoabrazija predstavlja piling kože dijamantskim kristalima. U isto vreme se sondom vrši vakum masaža što doprinosi boljem čisćenju kože lica ali i poboljšavanju cirkulacije te limfne drenaže. Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje njene teksture.

Podstiče proizvodnju kolagena i elastina

Ovim tretmanom se podstiče mikrocirkulacija, čime se omogućava bolja ćelijska ishrana – brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina, i izazovu produkciju novih ćelija. Tokom tretmana izumrli sloj kože se otklanja, dok vakum istovremeno stimuliše fibroblaste na produkciju novih kolagenih i elastinskih vlakana.

Briše nepravilnosti i održava mladalački izgled kože 

Mikrodermoabrazija održava mladalački i svež izgled kože, ublažava bore, staračke pege, ožiljke, pigmentacije uzrokovane suncem, akne i ožiljke od njih, smanjuje proširene pore, reguliše pojačano lučenje sebuma. Može da se kombinuje i sa drugim tretmanima podmlađivanja poput mikroiglica , što ujedno i pojačava dejstvo.

Kako izgleda tretman mikrodermoabrazije , pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar