Mikromezoterapija zlatnim iglicama tanjim od ljudske vlasi, nova metoda podmlađivanja lica, vrata i grudi

11-01-2018
Featured Video Play Icon

Aqua Gold je  tretman baziran na mikro mezoterapiji. Izvodi se pomoću posebnog aplikatora sa zlatnim iglicama tanjima od vlasi ljudske kose. Reč je o novom bezbolnom načinu koji podstiče proces regeneracije kože na idealnoj dubini od 600 mikrona.

Ovaj tretman pomoću mikro botoxa smanjuje pore, a kožu pegla  s mikrohijaluronskim gelom Juvederm ili Restylane. Delotvoran je u smanjenju ožiljaka od akni , izbeljuje ten, a idealan je I u kombinaciji sa nekim laserskim tretmanom kada se koristi mikroserum sa faktorima rasta.

Regenerativni serum koji se ispušta preko mikroiglica i aplicira u kožu sadrži veoma cenjene i efikasne supstance za rejuvenaciju:

Hijaluronska kiselina je meka, gelna supstanca koja apsorbuje vodu i donosi duboku hidrataciju kože na tretirana područja, dajući joj poboljšanu čvrstoću, elastičnost i glatkoću

Botox nanesen u dermis a ne direktno u mišiće pomaže smanjiti otvore pora. Ovo je jedini priznati tretman koji ima stvarni fizički učinak na veličinu pora.

Faktori rasta podstiču kožu na bržu  regeneraciju, a efikasni su i u kombinaciji  nakon laserskog tretmana. Uz to pomažu u održavanju nivoa kolagena.

Redukcijski pigmenti blokiraju melanin – hormon koji reguliše pigmntaciju kože. .

Na kraju, još jedna dobra strana ovog tretmana je što posle nema crvenila. Kako izgleda sam proces Agua Gold mikromezoterapije, pogledajte u videu čuvenog doktora Jasona Emera s Beverly Hillsa, kojeg možete pronaći na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar