Ima preko 60 a ovako izgleda: nije se udavala, nema dece, praktikuje yogu svaki dan i pije mnogo vina!

13-01-2018
Featured Video Play Icon

Dana Delaney prvi je puta ostala zapažena ulogom medicinske sestre Colleen McMurphy u tada čuvenoj seriji China Beach, a kasnije među ostalim i angažmanom u planetarno popularnim  ”Domaćicama”. Ali pored zavidnih glumačkih ostvarenja , Dana je jedna od retkih sretnica koja i nakon više od 30 godina  karijere, danas izgleda jednako dobro – bez pomoći skalpela. Tokom gostovanja u televizijskom showu Stevea Harveya otkrila je svoje neverovatne anti aging tajne.

Dana Delany kao medicinska sestra u seriji China Beach

”Slušaj Dana, ti izgledaš isto kao i u China Beach-u, kako je to moguće”, započeo je Steve razgovor sa mladolikom glumicom, na što je mu je ona dala zanimljiv odgovor.

”Nikada se nisam udavala, nemam dece, praktikujem yogu svaki dan i pijem mnogo vina”, kazala je i zaradila ovacije publike.

”Znači treba da se razvedem, kažem deci da više ne pričam s njima, i da počnem da pijem mnogo vina”, nadovezao se u šali Steve.

Glumica je tokom razgovora  otkrila kako nema nikakav problem sa svojim godinama a u vreme ovog intervjua imala je 59. Danas je 2 godine starija no moraćete priznati da izgleda zaista fantastično. Na pitanje ”Izlazi li na spojeve”, odgovorila je negativno a razlog tome je što ima ” nazovimo ga ljubavnika” .

”Zovem ga ljubavnik jer je Francuz i svima bih preporučila francuskog ljubavnika. On nije nikakav selebriti a  upoznala sam ga dok sam boravila u Francuskoj za vreme  snimanja jedne mini serije.” , otkrila je glumica, i pobudila zanimanje Stevea Harveya.

”On je sjajan plesač , a plesati volim i ja . Nisam mogla odloleti zovu plesa tog mladog muškarca. I eto to se nastavilo i traje i dalje” kazala je Dana i ostavila zbunjenog voditelja u čudu.  Celi razgovor pogledajte u videu na vrhu teksta.

Dana 1989. u ulozi medicinske sestre i danas

PHOTO: Screenshoot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar