Nakon RF tretmana bivša američka misica izgledala je kao bundeva, ali posle mesec dana…

14-01-2018
Featured Video Play Icon

Bivša američka misica Shana Moakler,  bila je nezadovoljna znakovima starenja koji su se počeli očitavati na njenom licu, zato je potražila pomoć poznatog doktora s Beverly Hillsa – Bena Taleia.  On ju je povrgnuo RF laserskom tretmanu koji ujedno kombinuje i terapiju mikroiglicama. Iako je nakon kozmetičke procedure izgledala kao bundeva, rezultat je posle mesec dana postao itekako vidljiv.

Razlog zašto se 42 godišnja Shana odlučila podmladiti , reality je show ”Growing up supermodel” u kojem sudeluje skupa sa svojom ćerkom manekenkom. Pomoć je potražila u čuvenoj Los Angeleskoj klinici lepote kod dr Taleia.

Doktor Ben je priznati hirurg iz Los Angelesa , ujedno i izumitelj  tehnike Auralyft, koja podmlađuje pacijente i vraća im davno izgubljen – potpuno prirodan izgled, a cela procedura obavlja se pod lokalnom anestezijom.

Tretman koji je na Shani izveo doktor Talei , kombinacija je radiotalasne terapije i mezoterapije a efekat će biti podmlađeni i regenerisani izgled kože na licu. Iglice i toplina stimulišu proizvodnju kolagena te  podstiču regeneraciju uz zatezanje.  Kako bi se izbegla nelagoda, korišten je i anestetik.

Nakon tretmana lice bivše misice bilo je poput bundeve , što ju je i samu šokiralo: ”O Bože , izgledam kao bundeva, koliko ću ovako izgledati?”’. ”Dva tri dana”, odgovorio joj je dr Talei i odmah je smirio.

Nakon mesec dana Shana se vratila u čuvenu kliniku lepote na Beverly Hillsu, a rezultat je bio veoma vidljiv. ”Naglasili smo čeljust kog pacijentkinje, koža je osvežena i zategnuta , a to je ono što smo želeli.”, zaključio je dr Talei, a zadovoljstvo nije krila ni gospođa Moakler. Kako izgleda sama procedura , pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshoot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar