Mladolika i vitalna nadomak stotoj

28-04-2024
Featured Video Play Icon

Mejmi Van Doren je bila velika zvezda filmova 50-ih i 60-ih ali i konkurencija Merilin Monro. Danas u devedesettrećoj, Mejmi izgleda neverovatno mladoliko i vitalno. Na energiji bi joj pazavideli i duplo mlađi 

Zvezda filmova 50-ih i 60-ih godina prošlog veka

Mejmi Van Doren je američka glumica, pevačica i seks simbol. Najpoznatija je po svom radu u filmovima tokom 1950-ih i 1960-ih godina. Rođena je kao Joan Lucille Olander 1931. godine. Van Doren je postala poznata po svojoj platinastoj kosi, izazovnom stilu i ulogama u filmovima niskog budžeta, kao i po tome što je bila jedna od ikona pop kulture tog vremena. Mejmi je takođe imala zapaženu muzičku karijeru, snimivši nekoliko singlova.

Mejmi 1984.

Nadomak 100-toj, zrači vitalnošću i samopouzdanjem

Mejmi Van Doren  je več ranije priznala da je koristila kozmetičke i hirurške zahvate kako bi održala mladolikost lica.  Poput mnogih drugih javnih ličnosti, i ona je bila pod pritiskom da što duže zadrži svoje prepoznatljivo lice.  U to doba, kozmetičke i hirurške intervencije  nisu bile toliko javno prihvaćene kao danas, ali u zabavnoj industriji među glumicama i pevačima – bile su uobičajene. Danas u 93., Mamie je izuzetno vitalna i prosto je neverovatno kako izgleda.

Nikada nije radila intervencije na osatku tela

”Kada sam napunila 60, uradila sam fejslifting. Pre par godina sam se i podvrgla tretanu osvežavanja boje. Jednostavno sam srećnica koja stari na ovaj način”, rekla je Mejmi. Što se tiče intervencija na ostatku tela, stara filmska diva je otkrila kako nikada nije ništa radila već je za to zaslužne genetika: ”Pogledajte moje telo, nikada nisam ništa radila. Grudi su moje prirodne. Želite li da ih dodirnete?”, našalila se devedesettrogoddišnja.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar