Moć estetske hirurgije: Od frustrirane devojke uskraćene za lepotu do samosvesne gospođice koja uživa u svom izgledu

17-06-2020
Featured Video Play Icon

Thanyanan je izrazito mlada devojka sa Tajlanda koja je radi neproporcionalne vilice, preširokog nosa i opuštenih kapaka bila veoma frustrirana. Potražila je pomoć lečničkog tima u TV emisiji ‘ Let me in Thailand’, a oni su joj ne samo promenili izgled već i život.

Thananyan je rođena sa  neproporcionalnom, odnosno previše izvučenom vilicom. Kako su godine prolazile, a posebno kad je ušla u pubertet, počela je da se zatvara u sebe jer je osim navedenog problema,  uočila i preširok i nimalo ženstven nos kao i opuštene kapke. Njezin izgled nipošto nije otkrivao da se iza grubog lica krije zapravo veoma nežna devojka.

Poslednja nada  za nesrećnu Thanyanan bila je prijava u popularnu tajlandsku emisiji ”Let me in Thailand”, koja pomaže ljudima sa problemima poput njenog. Nedugo nakon, javili su joj da je upravo ona srećnica koja je odabrana za veliku transformaciju.  Lekari su joj obećali da će uraditi sve kako bi na kraju zasjala poput prave zvezde.

Usledila je velika hirurška procedura u cenjenoj Korejskoj klinici Banobagi  koja je obuhvatala: korekciju vilice , nosa i kapaka kao i transfer masti u regiju lica.  Rezultat je zapanjujuć, u što možete da se uverite i sami , u videu koji se nalazi na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar