Mogu li antiejdžing flasteri zaista izbrisati bore?

19-05-2019

Iz kompanije Rilajn poručuju da njihova magična samolepljiva traka, nazvana “Rilajn Bjuti” može vidno da izgladi bore, i to za svega nekoliko sati nošenja. Flaster onemogućava pomeranje kože i stvaranje bora te pomaže njenom ”zatezanju” 

Rilajn bjuti se nanosi na čisto lice, tako što ćete jednom rukom zategnuti kožu, a drugom zalepiti flaster. Flaster treba da odstoji na čelu nekoliko sati, a optimalno bi bilo preko cele noći. Naučnici koji stoje iza ove inovacije kažu da je flaster delotvoran, zato što je tokom nošenja koža čela sprečena da se pomera, a u isto vreme se sama “redukuje”, što dovodi do njene ravnije i zategnutije površine.

” Jednostavno dizajniran za kućnu upotrebu, ili kada ste na putu, “Rilajn Bjuti” flaster vam daje ličnu moć da poboljšate svoj izgled i da lako umanjite bore od mrštenja, i time umanjuje zavisnost od kozmetičkih procedura, terapeuta za lepotu i takozvanih čudotvornih napitaka”, tvrde njegovi proizvođači.

Robin Kepstik, osnivač “Rilajna”, kaže da je želela da stvori flastere za lice koji su efikasni, laki za nanošenje i pokrivaju veliku površinu kože. Najbitnija stvar je, tvrdi ona, da je lepak hipoalergenski i medicinski odobren. Rezultati studije pokazali su da je čitavih 84 procenta ispitanika potvrdilo da njihovo čelo deluje zategnujtije nakon korišćenja flastera.

Linija Rilajn proširila je ponudu svojih proizvoda i ”flaster maskama”. One deluju na način da se na određenu površinu na licu , nanese odgovarajući serum  , a nakon što ga kože upije  nalepi se flaster  dizajniran za različite vrste bora.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Komentari

Ostavite komentar