Mogu li antiejdžing flasteri zaista izbrisati bore?

17-01-2022

Iz kompanije Rilajn poručuju da njihova magična samolepljiva traka, nazvana “Rilajn Bjuti” može vidno da izgladi bore, i to za svega nekoliko sati nošenja. Flaster onemogućava pomeranje kože i stvaranje bora te pomaže njenom ”zatezanju” 

Spečava da se koža pomera i redukuje bore

Rilajn bjuti se nanosi na čisto lice, tako što ćete jednom rukom zategnuti kožu, a drugom zalepiti flaster. Flaster treba da odstoji na čelu nekoliko sati, a optimalno bi bilo preko cele noći. Naučnici koji stoje iza ove inovacije kažu da je flaster delotvoran, zato što je tokom nošenja koža čela sprečena da se pomera, a u isto vreme se sama “redukuje”, što dovodi do njene ravnije i zategnutije površine.

Flasteri za sve kritične regije na licu

” Jednostavno dizajniran za kućnu upotrebu, ili kada ste na putu, “Rilajn Bjuti” flaster vam daje ličnu moć da poboljšate svoj izgled i da lako umanjite bore od mrštenja, i time umanjuje zavisnost od kozmetičkih procedura, terapeuta za lepotu i takozvanih čudotvornih napitaka”, tvrde njegovi proizvođači. Robin Kepstik, osnivač “Rilajna”, kaže da je želela da stvori flastere za lice koji su efikasni, laki za nanošenje i pokrivaju veliku površinu kože. Najbitnija stvar je, tvrdi ona, da je lepak hipoalergenski i medicinski odobren.

Studije pokazuju delotvornost, pitanje je koliku?

Rezultati studije pokazali su da je čitavih 84 procenta ispitanika potvrdilo da njihovo čelo deluje zategnujtije nakon korišćenja flastera. Linija Rilajn proširila je ponudu svojih proizvoda i ”flaster maskama”. One deluju na način da se na određenu površinu na licu , nanese odgovarajući serum  , a nakon što ga kože upije  nalepi se flaster  dizajniran za različite vrste bora.

FOTO: Reline

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar