Saznajte sve o ‘brotoxu’ , botoxu za muškarce

28-02-2022
Featured Video Play Icon

Poslednjih godina sve veći broj muškaraca  posećuje klinike za estetsku medicinu i traže tretmane koji bi ih brzo i efikasno podmladili. Većinu interesuje ’’Brotox’’ odnosno botox namenjen muškom polu. Sigurno se pitate kakav je to muški botox jer nije li sve je to isti preparat? Istina jest da je reč o istom proizvodu , ali tehnika apliciranja svakako se razlikuje od one koja se primenjuje kod žena. 

Muškarci imaju drugačiju kožu od žena

Za razliku od žena ,muškarci imaju potpuno različitu  strukturu kože. Ona je deblja , postiže drugačiju mimiku lica i svakako treba više mernih jedinica botoxa za dobar efekat.  Kada prvi put dođu u ordinaciju,  muški pacijenti obično traže da im se ispeglaju bore između i sa strane očiju , kao i one na čelu.

Pogrešna aplikacija daje ženstven izgled

Prilikom tretmana moramo imati na umu i da muškarci imaju više horizontalnih linija po čelu , a one im također daju muževne karakteristike.  Ono što nikada nebi trebalo raditi kod muškaraca je ,  podizati uglove očiju i obrva, na način kako se to radi kod žena.  Rezultat toga može da bude  neprirodan i ženstveni pogled, što nipošto nije cilj ovog muškog tretmana tretmana.

Traži se diskretno podmlađivanje

Kako bi  se rešili namrštenog izraza i bora iznad nosa i između obrva , dovoljno je nekoliko jedinica botoxa i za cca 3-7 dana, problem će biti rešen,  a rezultat će da traje naredna 4 meseca. Ovaj region posebno tretiraju zaposleni manageri, a neki od njih  tvrde da su im nakon tretmana botoxom klijenti kazali kako izgledaju puno opštenije i pozitivnije.

Ono što je posebno traži kod muškaraca je prirodan izgled. Oni nikada neće da ispeglaju sve bore već traže osveženje ali vešto i ostavljaju neke  stare bore kako bi ih teže bilo otkriti u njihovoj tajni mladosti . Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar