Muškarci se sve češće zbog uspeha na poslu, podvrgavaju estetskim zahvatima na licu

10-08-2017

Rezultati istraživanja sprovedenog u SAD-u ,pokazali su da se muškarci danas, više nego ikad, podvrgavaju  plastičnoj hirurgiji lica. Razlozi za njihovu odluku su razni , no velik broj ispitanika, odgovorio je kako smatra da će imati koristi od estetskih zahvata.

Naime, u današnjem izuzetno konkurentnom poslovnom svetu, muškarci nose svoj životopis na licu. Vaš izgled itekako može da utiče na posao i razvoj karijere kao i vaše emocije. A upravo to su neki od glavnih razloga zašto je zanimanje muškaraca za plastičnu hirurgiju lica , poslednjih 10 godina oštro poraslo.

Ispitanici su otkrili kako u modernom poslovnom svetu, muškarac nije samo izvrsno kvalificiran, već mora izgledati sigurno i mladalački energično.

-84% ispitanih muškaraca smatra da im je fizička atraktivnost pridonela uspehu i njihovoj snazi ​​na poslu.

-42% smatra da bi im poboljšanje  tj. korekcija jedne stvari na licu, pomogli u karijeri.

32% se složilo da će mladalački izgled pozitivno uticati na uspjeh posla koji obavljaju.

Blefaroplastika – korekcija očnih kapaka

Ovim rezultatima pridonosi i činjenica da su estetska medicina kao i metodi podmlađivanja, poslednjih godina neverovatno napredovali. Danas se donje kesice kapaka mogu ukloniti sa unutarnje strane,  a obrve mogu biti podignute kroz male rezove u liniji kose, bez vidljivih ožiljaka.

Uklanjanje podvaljka Kybella injekcijama

Hirurgija nosa, povećanje brade kao i liposukcija dvostruke brade takođe mogu da doprinesu snažnijem i sigurnijem izgledu. Kad je reč o faceliftingu , on je prilagođen potrebama muškaraca.

Delovanje botoxa

Poenta je svakako u postizanju muževnog , osveženog što prirodnijeg, a nipošto plastičnog izgleda.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar