Nadrilekar Sava izneo odbranu: ”Ja sam stručnjak s internacionalnim znanjem”

11-04-2022

Nakon što je protiv njega podignuta optužnica za nadrilekarstvo,  24 godišnji maser iz Batajnice Sava Knežević,  nedavno je izjavio pred Prvim osnovnim sudom, da on nije “manijak koji je pušten s ulice da kasapi ljude”, tvrdeći da je stručnjak u oblasti antiejdžinga “priznat u celom svetu” i da znanje nije sticao u Srbiji, već je ono internacionalno

Paralelna realnost masera iz Batajnice

Iako su žrtve 24 godišnjeg masera koji se predstavljao za vrhunskog hirurga i stručnjaka za antiejdžing , itekako poznate, a mnogo je i onih koje ga nisu tužile radi pretrpljenog horora, optuženi Sava Knežević se pred sudom branio kako je, iako nema diplomu, stekao znanje vrhunskog lekara u inostranstvu. Naveo je, da je u njegovom slučaju reč o neviđenom linču.

Lekar bez diplome nije svestan svojih postupaka

”Što se tiče ovog krivičnog postupka, on mi deluje kao hajka i linč. Sve mi ovo teško pada. Moje znanje i obrazovanje koje sam stekao van granica Srbije je adekvatno, daje mi, možda ne zvanje u Srbiji, ali mi daje stručno znanje za sve ono što sam radio. Nisam manijak koji je pušten da kasapi ljude niti nešto slično – rekao je optuženi, po zanimanju fizioterapeut.

Jedna od žrtava Save Kneževića

Neistina kao odbrana

Optuženog Savu Kneževića se tereti da je u svom salonu u centru Beograda, bez odgovarajućeg obrazovanja i licenci pružao usluge antiejdžing medicine, kao i da je obavljao hirurške tretmane liposukcije, transfera masti nad sedam oštećenih. Iako je Sava naveo je da su zahvate za koje nije imao licencu i znanje izvodili lekari, to svakako nije tačno što su povrdile i osakačene žrtve kao i fotografije na Instagramu klinike dr Sauvage koje je Sava u tom periodu svakodnevno objavljivao, pokazivajući svoje radove među kojima je bilo i hiruških intervencija

Ožiljci i ozlede nakon intervencije nadrilekara Save

Ne naplaćuje zahvate i živi od internacionalnih predavanja

U svoju odbranu optuženi je rekao, da je sve intervencije radio besplatno, te da ni jednoj od sedam navodnih žrtava nije uzeo novac. ”Nikome ništa nisam naplaćivao, klinika je bila baza da prijateljima vršim intervencije i da moji prijatelji i ja unapređujemo znanja i veštine – izneo je 24godišnji maser neverovatnu odbranu, tvrdeci da on zarađuje tako što u inostranstvu drži seminare i predavanja.”

Fizioterapeut se na suđenju pojavio izmenjenog ličnog opisa. FOTO: Ana Paunković

FOTO:  screenshot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar