Nagradni konkurs: Draško Marković ide na stomatološki makeover

08-05-2020

Draško Marković iz Nove Pazove uskoro će zaboraviti neugodnost koju su mu pričinjavali loši prednji zubi. Zahvaljujući dr Nikoli Bakišu iz ordinacije Dental Corner Esthetics, uskoro će se podvrći humanitarnom stomatološkom makeoveru 

dr Nikola Bakiš iz ordinacije Dental Corner Esthetics

Disporoporcija zuba s vidljivim razmakom

Završio je nagradni konkurs koji smo objavili u saradnji sa stomatološkom klinikom Dental Corner Esthetics. Na besplatno ulepšavanje zuba odlazi Draško Marković iz Stare Pazove. Naš kandidat za makeover je veoma specifičan slučaj. Njegova dva prednja zuba su u potpunoj disproporciji a među njima je i estetski neprihvatljiv razmak koji ih čini još uočljivijima na prvi pogled.

Metalkeramička krunica stara 28 godina

Narušenoj liniji osmeha svakako doprinosi i stara metalkeramička krunica, koju je Draško uradio u Moskvi pre 28 godina. Nakon gotovo tri decenije, zubna navlaka je oksidirala zbog metala od kojeg je izrađena , što je stvorio još jedan veoma upečatljiv problem. Svi koji nisu bili upoznati sa Draškovom situacijom, mislili su da mu je prednji zub pokvaren jer je s vremenom poprimio plavo sivu boju koja je prodirala kroz keramički deo krunice.

Stideo sam se smejati , ali obitelj mi je bila priroritet

Marković otkriva da su razlog zbog kojeg se ranije nije javio stomatologu, bile financije: ” Nakon što su mi ugradili krunicu u Moskvi, bio  sam srećan da imam zub i nisam previše mario za neko estetsko savršenstvo , međutim kasnije je postajalo sve gore.  Godine su prolazile, zub je sve više tamneo ali došao je brak i deca, pa više nisam ni pomišljao da trošim novac za ulepšavanje svog izgleda. Stideo sam da se smejem pred nepoznatim ljudima jer sam znao da su moji loši prednji zubi prvo što vide…ali naučio sam se s time da živim. Ova prilika koju ste mi pružili kako bih se mogao ponovo smejati, mnogo mi znači. Hvala vam svima od srca. ”, rekao je Draško.

Svim učesnicima nagradnog konkursa, redakcija portala Estetic zahvaljuje na brojnim prijavama. Čitajte naš portal a mi ćemo se truditi da vam i ubuduće omogućimo više ovakvih humanitarnih projekata.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar