Predstavljamo Emerald – najnoviji i najjači laser za topljenje masnoća i oblikovanje tela

18-05-2020
Featured Video Play Icon

Predstavljamo EMERALD  – neinvazivni hladni laser koji na kožu emituje 10 532 nm zelenih zraka za lečenje hipertrofičnih adipocita. Tretmanom se emulgira masno tkivo i oslobađa višak masnih materijala u međućelijski prostor. Odatle se , procesom detoksikacije izlučuje iz tela urinom 

Najnoviji svetski laser za mršavljenje

Emerald je namenjen oblikovanju kože na struku, bedrima i bokovima, ali se njime mogu uspešno tretirati i ostale regije poput: ruku, vrata, gležnjeva, prsa i leđa.   Sam tretman veoma je ugodan i bez nuspojava. Dok ležite na stolu, 10 lasera će da topi vaše masne naslage i oblikuje telo. Terapija laserom traje 30 minuta, a nakon osam poseta, uverićete se u dramatičan gubitak masti.

Ako ste nedisciplinovani, ne očekujte čuda

Baš kao i kod svih ostalih tretmana za oblikovanje tela i gubitak masnoće koji su prethodili Emeraldu, ne treba očekivati da ćete do fit forme, doći samo tek tako. Za najbolje rezultate preporučuje se konzumacija zdravih namirnica kao i unos dosta tečnosti, kako bi se telo što lakše oslobodilo viška masti. Uz navedeno, svakako se savetuje i fizička aktivnost koja će dodatno ubrzati proces detokacije organizma.

Prvi Emearld u Evropi stigao je u komšiluk

Prvi u Evropi, ovaj je laser vrhunskih performansi, nabavila poliklinika Bagatin iz Zagreba: ”Kakav tajming, naručili smo Emerald zeleni laser pre 18 meseci i napokon je došao. Prvi je u Evropi, i taman je stigao pre leta. Tretmani tela više neće biti isti. Uz CoolSculpting, Zimmer AestheticDivision, ZField i ZWave, Medcontour, Venus Legacy i Zerona zeleni laser, Emerald je nova zvezda Poliklinika Bagatin”, napisao je Ognjen Bagatin, vlasnik poliklinike Bagatin na svom Fejsbuk profilu.

FOTO: Emerald

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar