Da li biste se usudili otići na luksuzni tretman za lice sa izmetom od slavuja?

07-05-2020
Featured Video Play Icon

Tokom istorije gejše su koristile slavujev izmet umesto pudera, ali isto tako znale su da on sadrži i neke vredne supstance važne za lepotu.  Enzimi i guanin su savršeni za uklanjanje mrtvih ćelija  kože, dok visok udeo nitrogena u slavujevom izmetu deluje antibakterijski. Izmet ptica bogat je enzimima koji odlično čiste kožu i čine je svetlijom

Nakon što je u Japanu postao apsolutni hit ,  spa klinike u New Yorku i Londonu uvrstile u svoju ponudu tretman za lice sa izmetom od slavuja. Ono što je svima odbojno u ovoj priči je ptičji izmet koji se nanosi na lice. No ne trebate se bojati, jer pre nego šta li dospe na vaše lice , ovaj sastojak je prošao celu sigurnosnu proceduru. Nakon što se izmet sakupi od posebne vrste slavuja, on se osvetli  UV svetlom kako bi se uništile bakterije i ne bi li se  bolje osušio. Od toga se radi prah koji se potom isporučuje spa klinikama.

Ovaj tretman izvrsno i dubinski čisti kožu i čini je svetlijom. Upravo radi toga voli da ga prakticira i čuvena Victorija Beckham.  Cena ove egzotične metode lepote je 200 USD  ili 20 000 RSD. Pogledajte video na vrhu teksta.

FOTO: Arhiv

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar