Zvezde u panici: botoks i fileri će uskoro prestati da deluju a klinike lepote zatvorene

06-05-2020

Američki dermatolog Harold Lanse, dokazao je da se lepota može stručno negovati i u karantinu . Viktorija Bekam, Bijonse i Kim Kardašijan samo su neke od njegovih klijentkinja koje su već požurile da zakažu termine za tretmane, kada se završi samoizolacija, otkriva britanski magazin The Sun

Zvezde u panici, čarolija botoksa i filtera uskoro  nestaju 

Iako je dr Lanser svoju kliniku na Beverli Hilsu zatvorio još polovinom marta zbog širenja koronavirusa, za posao ne mora da brine. Harrold kaže da mu od tada niz poznatih (i nepoznatih) klijenkinja šalje svoje fotografije,a  on im preporučuje kako da se neguju same kod kuće.  Dr Lanser je stručnjak za blistav i sjajan izgled kože. Kod njega se mogu dobiti svi tretmani, od pilinga i tretmana za podmlađivanje, do botoksa i filera. Međutim, pošto botoks i fileri traju svega oko četiri meseca i uskoro im ističe “rok” kod mnogih, na hiljade klijentkinja već na listi čekanju, u tolikoj meri da mu je rokovnik popunjen do kraja leta.

Viktorija bekam i vojnički režim nege

Posebne pohvale dr Lanser je uputio 46-godišnjoj Viktoriji Bekam , bivšoj pevačici a sadašnjoj dizajnerki. Između ostalog je otkrio i kako ne sumnja da će Bekamova biti među privim pacijentima u ordinaciji čim se dobije zeleno svetlo za njeno otvaranje:  ”Viktorija ima čvrsto shvatanje koncepta reči “program” i “disciplina” – ona je dete discipline, koje izbegava ludosti i iskušenja” , rekao je za The Sun, a za drugi magazin i objasnio:  ”Ona prati vojnički koncept održavanja. Već je vidim u ordinaciji kada prođe karantin…”

Ni Bijonse nije imuna na botoks

Holivudski dermatolog je dodao kako i pop diva Bijonse dolazi na tretmane  poput pilinga, podmlađivanja, botoks. Svima kojima je stalo do nege kože lica tokom karantina, Lanser preporučuje da pre svega, vode računa o ishrani, da ne preteruju sa šećerom i da redovno vežbaju: ”Morate znati da nikada nije kasno. Šta god da ste propustili, s vremenom se može nadoknaditi ” Otkrio je i da je jedna nestrpljiva klijentkinja sebi nanela opekotine drugog stepena kada je na svoju ruku pokušala da primeni osvežavajući piling kod kuće. Ipak, on navodi da je uspeo putem video linka da joj pruži instrukcije kako da povrati izgled lica, što je trajalo skoro dve nedelje.

FOTO: Instagram / screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar