Osvoji dentalni makeover ordinacije Dental Corner Esthetics

05-05-2020
Featured Video Play Icon

Usled krize izazvane COVID-19, odlučili smo u saradnji s ordinacijom Dental Corner Esthetics, nagraditi jednog našeg čitatelja(icu)  sa besplatnim dentalnim makeoverom. Više o nagradnom konkursu u nastavku teksta…

Dobro se dobrim vraća

Nenadana pandemija COVID-19, izazvala je nezapamćeni potres na globalnoj razini, usled kojeg su mnogi ostali bez posla ili su im mesečna primanja uveliko smanjena. Svesni situacije u kojoj smo se svi našli, odlučili smo u saradnji sa stomatološkom  klinikom Dental Corner Esthetics na Vračaru, besplatno ulepšati osmeh jednom našem čitatelj(ki). ”Bez razmišljanja smo prihvatili predlog portala Estetic , da se uključimo u humanitarni makeover, u kojem ćemo jednom čitatelju ili čitateljki besplatno ulepšati zube i dati im savršeni osmeh. Veselimo se ovoj transformaciji i s nestrpljenjem isčekujemo dobitnika”,  rekao je dr Nikola Bakiš, vlasnik klinike Dental Corner Esthetics.

Stomatolog Nikola Bakiš, dr med

Pravila nagradnog konkursa

Kako biste učestvovali u ovom nagradnom konkursu stomatološke klinike Dental Corner Esthetics, potrebno je učiniti sledeće. Ukoliko to već niste, zapratite Estetic.rs na Instagramu i Estetic.rs na Facebooku. Pošaljite u inbox naše Instagram ili Facebook stranice 2 slike vaših zuba i napišite, zašto ste upravo vi idealan kandidat za besplatni makeover. Nagradni konkurs počinje 05.05.2020. i traje do 7.05.2020. Ime sretnog dobitnika objavićemo 8.5.2020. na portalu Estetic, kao i našim društvenim kanalima.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar