Top tretmani za podmlađivanje ženske intimne zone

01-05-2022
Featured Video Play Icon

Moderno vreme u kom živimo, pruža bezbroj mogućnosti za negu svih delova tela , pa tako i intimne zone.  Iako se mnoge dame još uvek stide govoriti o ovoj temi, količina novih metoda za ulepšavanje i podmlađivanje  ženskog polnog organa , dokaz je njihove rastuće popularnosti

Thermi

Uređaj Thermi  koristi posebnu elektrodu u svrhu vaginalnog pdomlađivanja, zatezanja i oblikovanja velikih i malih usmina. Navedeni efekat nastaje pomoću radio talasa koji kontrolisano  zagrejavaju kožu. Tretman je bez nelagode, a cilj je grejanjem stvoriti ”oštećenje” i svrhu stvaranja novog kolagena. Uređaj se programira na željenu temperaturu zagrejavanja koju želimo postići kako bismo dobili najbolji rezultat.

PRP terapija

Intimna terapija plazme je revolucionarna terapija koja na potpuno prirodan način podmađuje intimnu zonu. Princip je jednostavan: uzima se krv iz vene i odvaja tečnost obogaćena trombocitima u specijalnoj centrifugi. Takav sastav se maksimalno prilagođava telu i ima super-efekat: tkiva se obnavljaju i bukvalno podmlađuju iznutra.

Zagrevanje RF-om

Ako želite zategnuti tkivo intimnih zona ili se osloboditi njihove pigmentacije, pripremite se za zagrevanje  laserom. Mikro oštećenja tokom laserske terapije izazivaju intenzivnu sintezu kolagena, što dovodi do smanjenja starih vlakana i aktivne proizvodnje novih. Tretman je bez nelagode a za željeni efekat, morate provesti najmanje 3 sesije.

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina testirana je na licima žena. A sada u salonima i klinikama ovakve injekcije se sve više naručuju za intimnu zonu. Zašto? Za lepotu i nove senzacije. Dakle, hijaluron obećava da će obnoviti volumen, eliminisati suvoću i podmladiti to mesto.

Intimna nega

Ponekad, umesto teške artiljerije u obliku injekcija i terapije aparatom, može se koristiti kozmetika za intimnu negu. Obratite pažnju na osvežavajuće sprejeve, gelove za elastičnost i posvetljenje kože i super blago čišćenje.

FOTO: arhiv

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar