Veći penis za 5 minuta pomoću filera: hit ili trik?

04-05-2021

Jedna od najvećih i najskrivenijih muških fantazija, zasigurno je ona da imaju barem malo veći polni organ. Većina njih, iako ima uredan seksualni život i penise uobičajenih dimenzija, ipak bi intervenisali na njemu, ukoliko bi znali da to neće boleti , da traje kratko a efekat će biti ono o čemu su maštali

Lepše stidne usne za dame, muškarcima veći penis

Danas nam je dostupna velika punuda , efikasnih , brzih i donedavno nepoznatih metoda, koje se koriste u službi lepote. Već bezbroj puta čuli smo o blagodatima hijaluronskih fillera, no odnedavno se na tržištu pojavili ”punjači” namenjeni povećanju volumena penisa. Baš kao što dame mogu da povećaju svoje stidne usne kako bi izgledale senzualnije i lepše, sada i pripadnici jačeg pola mogu intervenirati ali na, ni manje ni više,  svom penisu koji nakon tretmana dobija veći obim.

Procedura ”podebljanja” penisa

Važno je podsetiti kako je hijaluron prirodni sastojak našeg tela, koji volumen dobija zahvaljujući molekulima vode koje veže na sebe. Ranije se za povećanje obima penisa koristila sopstvena masnoća ali su se fileri pokazali kao veoma efikasna zamena. Kako bi se izbegla nelagodnost i bol , na penis se nanese anestetska krema a potom sledi punjenje filerima. Tretman traje 5 minuta, i rezultat je vidljiv odmah.  Tokom narednih nekoliko meseci, hijaluron će se postepeno razgrađivati u penisu pa je potrebno ponoviti postupak.

Visoka cena za kratko dizanje ega

Cene ove ekspresne intervencije kreću se u Velikoj Britaniji oko 415 funti ( cca 60 000 rsd) za 1 ml ispuna. Kako bi bolje vizualizirali 1 ml odgovara pola punjenja BIC hemijske olovke. Upravo za toliko se penis poveća. Stručnjaci savetuju da je za potpuni rezultat potrebno 6-10 ml a za efekat izrazito velikog penisa oko 15 ml. Nakon tretmana moguće je da se pojave modrice na mestu uboda igle, a konzumacija seksa preporučuje se posle sedam dana. S druge strane, postoje i lekari koji se protive ovoj intervenciji jer tvde da je koža penisa pretanka i da aplikacija hijalurona u penis, posebno ukoliko je radi nestručno lice, može izgledati estetski neprihvatljivo sa vidljivim veštačkim neravninama.

pre i posle intervencije hijaluronskim filerima

FOTO: estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar