Nehirurški fejslifting pomoću nazubljenih niti

16-05-2019

Lifting i zatezanje nitima je minimalno invazivana metoda, sa kojom postižemo rejuvenaciju i lifting kože na problematičnim regijama bez ukljanja viška kože i masnog tkiva hirurškim putem

Potporna mreža od niti 

Nakon aplikovanja Mesotrax mezo-niti na tačno određeno mesto pomoću igle ili kanile niti ostaju fiksirane u tkivu, pružaju potporu i pokreću proces regeneracije. Njihova potporna moć i postavljanje u više pravaca i na više nivoa kože, omogućavaju nam da napravimo specifičnu i jaku potpornu mrežu u koži, koja se harmonično utapa u tkivo. Na taj način se postiže snažan lifting efekat.

Koje regije lica se mogu tretirati ovom metodom? 

Ovom metodom se može uspešno postići zatezanje svih delova lica: regija gornjeg dela lica – oko očiju, regija podočnjaka, regija srednjeg dela lica, regija donjeg dela lica. Efekti tretmana mogu se videti odmah po aplikaciji, a vremenom se rezultat dodatno poboljšava i dostiže svoj maksimum u narednih tri do šest meseci.

COG ili nazubljene niti za liftig efekat 

Mesotrax COG ima dvosmerno delovanje. Budući da su ove niti nazubljene imaju i mnogobrojne prednosti u odnosu na konvencionalne. Nakon aplikacije, COG se samostalno fiksira u tkivo kože i održava lifting efekat. Potreban je vrlo mali broj ovih niti za dugotrajan lifting efekat. U kombinaciji sa sa običnim mezotraxx nitima , Mesotraxx COG daje rezultat nehirurškog faceliftinga, pa je namenjen i svima koji ne žele “pod nož”.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar