Neinvazivni makeover: pogledajte Gordanino novo lice

28-01-2020
Featured Video Play Icon

Četrdesetdvogodišnja Gordana Stupar iz Novog Sada, majka je troje dece , ali i dobitnica neinvazivnog makeovera ordinacije Gala Dent. Kako izgleda njeno lice nakon tretmana botoxom i filerima , čijoj estetici je svakako doprinela i rekonstrukcija zuba , pogledajte u videu….

Gordana pre makeovera

Zbog brige za porodicu, izgled joj je bio u drugom planu

Nakon rođenja prvog deteta, Gordana se u potpunosti posvetila porodici. Kako su godine prolazile, obaveza ali i dece , bilo sve više, i savršen fizički izgled , nije bio prioritet u njenom životu. Jednog dana, Gordana se pogledala u ogledalo, i shvatila da je odraz one devojke sa početka braka, gotovo isčezao: ”Kao mlada imala sam lepe zube, a lice je bilo zategnuto i ispunjeno volumenom. Danas je moje čelo naborano, kapci su mi spušteni a lice obešeno. To je svakako doprinelo mojoj nesigurnosti i povlačenju u sebe. Sve financije uvek su bile usmerene na porodicu i zaista nisam ni pomišljala da sebi priuštim odlazak na neki tretman lepote.  Jednostavno to mi je bilo nedostupno”, izjavila je Gordana na početku svoje tranformacije.

Konturiranje lica i rekonstrukcija zuba

U ordinaciji Gala Dent, dr Mirjana Milutinović je pregledala Gordanu i zaključila kako je njeno lice dehidrirano, opušteno i bez volumena dok su zubi bili mali i estetski neprihvatljivi: ”Zube gospođe Stupar smo ulepšali tako što smo prvo izmenili stare amalgamske plombe te ih izbelili pomoću lasera. Kako bismo postigli savršenu estetiku prednje fronte zuba, ugradili smo joj vinire , no prep tehnikom. Bore na čelu i oko očiju ispeglali smo pomoću botoksa, a volumen lica i usana, postigli smo primenom hijaluronskih filera različite gustine. Nadam se da je naša dobitnica zadovoljna i da smo joj uspeli vratiti izgubljeno samopouzdanje” , rekla je dr Milutinović.

Gordana ne skriva oduševljenje

Nakon što se ponovo pogledala u ogledalo, Gordana nije mogla da sakrije oduševljenje sa svog lica: ”Presrećna sam svojim novim izgledom lica i novim zubima. Ovo je sada Gordana kakva je izgledala jednom davno. Bore su nestale i lice je podmlađeno, ali ja sam ipak najviše oduševljena svojim novim zubima. Kao mlada mnogo sam volela da se smejem i imala sam lepe zube ali onda je život učinio svoje a mladost je preko noći nestala. Sada se ponovo smejem a samopouzdanje mi zaista vraćeno. Zahvaljujem dr Milutinović i ordinaciji Gala Dent koja mi je omogućila da san postane stvarnost. ”, zaključila je Gordana – četrdesetdvogodišnja majka troje dece iz Novog Sada. Kako je tekla njena transformacija, pogledajte u videu na vrhu teksta.

Gordanino novo lice

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar