Tri porođaja i savršena linija Kejt Hadson. Ovo je njena tajna

30-01-2020

Kejt Hadson je majka troje dece, međutim na osnovu njenog izgleda, to nikad ne biste pomislili. Na pragu ulaska u petu deceniju života, glumica i dalje izgleda mladoliko i fit. Ovo je tajna njenog gubitka kilograma …

Tajna glumičine vitke linije 

Kejt Hadson ima četrdeset godina, a figuru devojke od dvadeset pet. Dobre gene, svakako je nasledila od majke Goldi Havn , koja i u 74. izgleda zanosno i mladoliko , međutim postoji  još nešto. Kejt tvrdi da je tajna njene vitke linije zaista jednostavna, i ukoliko se vodite njenim primerom, dolazak do idealne kilaže je zagarantovan.

Balans je ključ svega 

“Sve u mom životu je dobro izbalansirano, zato i imam dobar život. Kada sam na poslu dajem sve od sebe, ali kad uživam to radim maksimalno. Nikad posao ne donosim kući. To vreme je rezervisano samo za mene i moju porodicu Tako je i kada se radi o ishrani. Ona je vrlo izbalansirana”, rekla je Kejt.

Ne odriče se ničega a teretane su joj mrske

Glumica se trudi odricati ničega i ne vrši pritisak na sebe kada je kilaža u pitanju. Kaže da joj nije bitno da li će smršati za nedelju ili mesec dana, već da stigne do cilja – kad god. Priznala je i da ne voli da vežba,  zbog čega teretane ne posećuje često: “Trudim se da budem aktivna, mada prizanjem da više volim šetnju od vežbanja u zatvorenim prostorijama. Šetnjom se skida veliki broj kalorija, a nemam osećaj da sam zaista i vežbala, pa je to odlična opcija”.

Nedeljom uživa u poslasticama

Kada je ishrana u pitanju, Kejt se vodi sledećim pravilima: jede tri glavna obroka i dve užine. Šest dana izbegava slatkiše, ali je zato nedelja rezervisana za uživanje u poslasticama. Takođe, vodi računa da u organizam unese dovoljnu količinu proteina, ali i ugljenih hidrata: ”Čak ni u toku režima dijetalne ishrane nije dobro elimisati u potpunosti bilo koju grupu namirnica. Bitno je obratiti pažnju na unos kalorija u toku dana i rezultati neće izostati. Balans je ključ svakog uspeha, pa i kada se radi o kilaži”, zaključila je Kejt.

FOTO: Instagram Kate Hudson 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar