Nicole Kidman osvojila Emmy za najbolju glumicu ali fanovi su bili fokusirani na izgled njenog lica

15-10-2017
Featured Video Play Icon

Prošlog petka čuvena glumica Nicole Kidman gostovala u talk showu  Grahama Nortona  koji se prikazuje na BBC-u. Iako je tema razgovora bila  američka nagrada Emmy ,  koja je ove godine okrunila Nicole titulom najbolje glumice,  puno  prašine opet se podiglo oko njenog ”voštanog izgleda”.

Botox za brisanje bora 

Naime , fanovi Kidmanove zamerili su joj pomalo ”zaleđeni” izgled lica kojem nedostaje mimike, što bi moglo da ukazuje na preveliku dozu botoxa.  Ovaj preparat učinkovito pegla  bore na način da ih paralizuje te je potpuno prirodan i bezopasan. Reč je organskoj supstanci – pročišćenom proteinu izvedenom iz bakterije clostridium botulinum, a delovanje mu je nekoliko meseci.  Ipak, preterana doza  botoxa može da stvori nepoželjan efekat tzv ” voštano lice”. U tom slučaju mimika lica je neprirodna, što su uočili i Nicolini brojni fanovi. Najviše komentara dobila je na deo kad se smeje od srca ali joj lice ne menja previše izraz, posebno deo oko očiju.

Hijaluron za konturisanje i volumen

Što se tiče volumena lica na pedesetogodišnoj glumici, on je verovatno postignut nekim hijaluronskim preparatom koji je zaslužan i za njene ispeglane nazolabijalne bore ( bore smeha) . Hijaluronska kiselina prirodni je sastojak kože koji se gubi starenjem. Nakon impliciranja dermalnog filera , on deluje na način da na sebe veže molekule vode čime dobiva na volumenu.  Tako mogu da se ispeglaju bore smeha  kao i da se konturiše neki drugi deo lica. Nakon nekoliko meseci hijaluron se razgradi u organizmu, pa je potrebno ponoviti postupak.

Glumica pre par meseci na predstavljanju filma “Lion”. Njeno lice izleda voluminoznije i tretiranije u odnosu na danas.

Stručnjaci znaju prave mere

Talentovana glumica, u maniri prave zvezde  nikada nije javno priznala nikakve veće estetske korekcije na licu.  Ipak svojim brzim transformacijama podstakla je zanimanje medija koji je od tada budno prate.  Preparati koje smo prethodno spomenuli,  uistinu daju izvrsne rezultate  u brzom podmlađivanju  pacijenta ali veoma je bitno da tretman radi licencirani stručnjak koji zna odrediti najbolju meru kao i koji će vas upozoriti ukoliko su vaše želje nerealne.  Bez obzira što su Nicolini fanovi burno reagovali, morate priznati da glumica izgleda još uvek zanosno iako je ušla u šestu deceniju života.

FOTO: Screenshoot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar