Novo lice posrnule glumice, posle prve faze rekonstrukcije

09-11-2021

Posle  dugogodišnje borbe sa narkoticima koji su uticali na njeno fizičko i mentalno zdravlje, britanska glumica i bivša učesnica rijaliti programa “Veliki brat” –  Danijela Vestbruk,   objavila je fotografije na kojima izgleda potpuno drugačije

danijela pre intervencija

Fileri i botoks za postizanje volumena i peglanje bora

Danijela (48) je na svom Instagram profilu, objavila  fotografiju iz kafića i pohvalila se novim izgledom posle hirurške korekcije vilice i nosa. Osim navedenog, podvrgla se i tretmanu botoksom i hijaluronom, kako bi pokušala da koriguje sve probleme koji su joj se desili sa licem, posle intezivnog konzumiranja narkotika.

250 000 evra je potrošila na drogu koja joj je uništila lice

Vestrbruk  je otvoreno progovorila i o zavisnosti o kokainu 2002. godine, kao  i da je potrošila više od 250.000 evra za drogu koja joj je zamalo uništila život. Nekoliko puta je odlazila i napuštala centar za rehabilitaciju, ali prošlog juna, posle duže terapije objavila je, da je konačno dobro.

Hirurška rekonstrukcija lica u 4 faze

Ove godine u maju, Danijela je prošla prvi od četiri ciklusa operacija, koje će joj popraviti izgled lica: “Ovo je prva faza na četverodelnom putu rekonstruktivne hirurgije, koji će obnoviti moje lice i konačno zaustavila svu mržnju”, izjavila je tada Danijela.  Budući da su joj kosti počele “trunuti” zbog osteoporoze –  uzrokovane velikom količinom kokaina koju je konzumirala, podvrgnuta je hirurškoj rekonstrukciji vilice, a pretpostavlja se i korekciji nosa.  U narednom periodu glumicu čekaju još 3 složene operacije, međutim, već danas ona izgleda mnogo bolje.

FOTO: Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar