Daniela Vestbruk – nekad lepotica, danas neprepoznatljiva: ”rodila sam na podu u kupatilu, a kad su počeli trudovi, povukla sam crtu kokaina”

11-12-2018
Featured Video Play Icon

Daniela Vestbruk nekad je bila čuvena po svojoj lepoti, ali danas ova britanska glumica i televizijska ličnost izgleda posve  izobličeno. Do toga ju je dovela zavisnost o drogi, kao i brojne estetske korekcije  

Daniela u seriji EastEnders

Drogu je prvi put probala sa samo 14 godina, a nakon što je u 16. dobila ulogu u popularnoj seriji EastEnders, redovno je partijala po klubovima i šmrkala kokain zbog čega je ostala bez nosnog septuma koji joj je u potpunosti istrunuo.

Bio je to glavni razlog zbog kojeg  je većinu scena u seriji snimala iz gornjeg ugla, tako da joj se ne bi videle nosnice, no nakon što su je na jednom eventu snimili iz malo drugačijeg ugla – istina je izašla na videlo, piše Miror.

Nakon toga je otišla na šestomesečno odvikavanje od droge i podvrga se operaciji rekonstrukcije nosa. Nažalost, nije dugo ostala čista: “Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Rodila sam na podu u kupatilu, a kad su počeli trudovi, povukla sam crtu kokaina. Bila sam u užasnom stanju, nitko mi nije mogao pomoći”, ispričala je posrnula glumica u jednom ranijem intervjuu.

Za Miror je 2017. priznala da su joj godine drogiranja ostavile stravične posledice.: “Trunu mi kosti lica i desni zbog droge, ali i zbog loše izvedene plastične operacije”, rekla je.  Nedavno se na dodeli televizijskih nagrada pojavila s novim licem. Lekari su joj ovog puta od kosti rebra napravili nove jagodične kosti.

Daniela – danas

Na vrhu teksta možete pogledati video u kom  glumica opisuje najteže trenutke svoje zavisnosti.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar