Maska za lice koju koriste supermodeli, sastoji se od 3 namirnice koje imate u kuhinji

09-12-2018

Od žena se uvek očekuje da budu doterane i lepe , a ako ste pored toga  supermodel , od vas će se tražiti još i više. Ipak, da bi održale svež izgled, lepoticama ponekad nisu potrebne skupe kreme i tretmani jer najbolje stvari uvek dolaze iz prirode

Iako se smatra kako top modeli troše basnoslovno mnogo para na razne preparate za ulepšavanje, čini se da to baš i nije tako. Brojne lepotice širom sveta, prepoznale su kvalitet prirodnih sastojaka koji se kriju u raznim namirnicama , a čiji efekat na kožu je bolji i od krema nekih poznatih kozmetičkih brendova.

Supermodel Džordan Dan / Instagram

Poznata manekenka i model  Džordan Dan u intervjuu za časopis Glamour otkrila je recept za masku od samo tri sastojka koju redovno koriste ona i njene brojne kolegice s piste! U pitanju je mešavina meda, jogurta i kašičice kurkume.

Supermodel Džordan Dan / Instagram

Umutite sve sastojke dok se ne sjedine i ne dobiju žutu boju.  Koristite je dva puta nedeljno, najbolje u noćnim satima tik pred odlazak u krevet.  Neka na vašem licu stoji desetak minuta, a onda se umijte temeljno kako ne bi ostala žuta boja u tragovima.

FOTO: Džordan Dan / Instagram screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar