Novosađanka Ivana Zima uskoro će se smejati sa blistavo belim zubima

08-11-2017

Nakon što smo objavili da tražimo odgovarajućeg modela na kojem ćemo pokazati kako se izvodi stomatološki tretman beljenja zubi i skidanja kamenca u klinici Dental SPOT, javilo se dosta naših čitaoca. Da joj je potreban blistavo beli osmeh najviše nas je uverila Novosađanka Ivana Zima. 

https://www.instagram.com/p/BY_UZ_xg8tB/

”S ozirom da radim kao ambasador jednog poznatog brenda za proteine, često sam u teretani. Sport je sastavni deo moga života i dobar izgled bitan mi je za česte foto shootinge. Verujem da je razlog mojih požutelih zuba , svakodnevno konzumiranje kafe, čajeva i ostalih obojenih napitaka.

Zube redovno čistim četkicom i koncem zato nemam kamenca. Ranije  nisam pokušavala da ih izbelim jer sam smatrala da mi nije potrebno ali sada mi sve više  fali taj mali detalj koji bi mi svakako pomogao da i moje fotografije izgledaju  bolje.  Zaista sam presrećna što ste upravo mene odbrali za zahvat”, kazala je Ivana.

Problem koji muči našu kandidatkinju uskoro će rešiti dr Boris Stamenković u klinici Dental SPOT.  Kako izgledaju Ivanini novi zubi videćete iduće nedelje na portalu Estetic.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar