Viktorijini anđeli otkrili tajne svoje besprekorne kože i lepote

05-11-2017
Featured Video Play Icon

Sve su prelepe i prezgodne i čini se kako nemaju mane. Žene ih komentiraju a muškarci sanjaju,  one su Viktorini Anđeli. Svake godine modna revija poznatog brenda za žensko donje rublje Victoria’s Secret, okuplja najlepše modele , koje na ovom ekskluzivnom događaju željno iščekuju videti milioni ljudi širom sveta. Ipak i ove devojke su poput ostalih i imaju svoje male tajne koje su zaslužne za njihovu blistavu kožu. Saznajte koje su..

Uz dobru ishranu do savršene kože

Za besprekornu, blistavu kožu Candice Swanepoel zaslužna je, tvrdi,  dijeta na  koju se posebno treba usredotočiti. Manekenka smatra da je  zdrava ishrana odgovorna za njezinu lepu kožu i uvek je oprezna  šta jede. Posebno se brine da u svojoj ishrani  dobiva puno vitamina C i D jer veruje da ne možete imati sjajnu kožu ako ne jedete pravu vrstu hrane.

Kosa ne voli fen i hemikalije

Victorijin anđeo Lindsay Ellingson, kaže da je tajna savršenog izgleda njene kose u lepom tretiranju. Naime , ne šamponira je svaki dan a kada to radi,  obavezno koristi  regenerator nakon pranja. Fen za kosu Lindsay gotovo nikada ne upotrebljava  osim kada od nje to zahteva posao.

Usne moraju da budu dobro hidrirane

Rosie Huntington-Whiteley uvek ima lepe, nežne usne a tajna njihova zdrava izgleda je u redovitom tretmanu uklanjanja mrtvih ćelija kao i u održavanju njihove  vlažnosti, tvrdi manekenka. Lepa Rosie savetuje da svakodnevno koristite piling za usne kao i mast za njihovu negu. Ako se ikada nađe bez pilinga , nežno trlja usne peškirom kako bi sa nih uklonila mrtvu kožu.

Ostanite sveži uz ružinu vodicu

Behati Prinsloo ističe da nikada ne ide nigde bez boce ružine vodice u torbi. Koristi je kako bi osvežila i hidrirala kožu, što je osobito korisno kad putuje.  Naime ružina vodica kojom se prska lice uravnotežava  pH kože i vraća joj prirodni ton. Još jedna bitna stvar za ružinu vodicu je da je možete koristiti u bilo koje veme i neće uništiti vašu šminku.

Koristite balzam za usne na obrazima

Bregje Heinen ima nekoliko tajni lepote. Prva je da svakodnevno hidirate svoju kožu a posebno deo oko obrva jer one, kaže manekenka, definišu izgled vašeg lica. Druga tajna lepe Bregje je ta da koristi balzam za usne nanoseći ga na obraze. To će pomoći da oni izgledaju zdravije i sjajnije, otkriva manekenka.

Pijte vruću vodu ujutro i noću

Josephine Skriver je dobila ovaj savet od kineskog kozmetičara i tvrdi da to je on zaslužan za  čistoću njena tena. Naime prvo što manekenka napravi ujutro kad se probudi i uveče pre nego ode na spavanje  je da popije šalicu vruće vode.  Josephine kaže da voda mora biti vruća i da radi poput čišćenja odvoda! Pretpostavljamo da misli na činjenicu da voda ispire toksine pa je zato i njena koža blistava.

Probudite oči s uvijačem za trepavice

Koriščenje uvijača za trepavice kako bismo otvorili oči jedna je od najbolje čuvanih tajna modnog sveta, otkriva Sigrid Agren. Lepa manekenka kaže da su joj oči jedini deo lica na kojemu koristi šminku i to isključivo kada radi. Sve što joj treba da bi se uredila u slobodno vreme je da uvije trepavice i stavi malo gela za kosu na na obrve.

Para za sjajnu kožu i besprekoran ten

Selita Ebanks preporučuje 20 minuta boravka u turskoj sauni, dva puta mjesečno. To će održati vašu kožu čistom i svežom te joj dati sjaj. Ako niste ljubitelj saune , uvek možete držati svoje lice nad šerpom vode za parenje dvadeset minuta, s peškirom iznad glave. To ima isti efekat na kožu lica.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar