Opšta bolnica Una: 20 godina na vrhu privatne medicinske prakse

16-02-2023
Featured Video Play Icon

Opšta bolnica Una već 20 godina brine o zdravlju pacijenata, čije zadovoljstvo je najbolji dokaz profesionalizma i iskustva lekara – koji  uz pomoć najsavremenijih aparata, svrstavaju ovu ustanovu  u sam vrh privatne medicinske prakse

4 hirurške sale i 18 kreveta

Una bolnica poseduje 4 kompletno opremljene hirurške sale, te kapacitet od 18 kreveta sa intenzivnom negom i monitoringom . Kako bi boravak pacijenata bio što ugodniji , u svakoj  od 10  moderno uređenih soba,  nalazi se televizor kao  i pristup WIFI-u.  Svim posetiocima UNA bolnice,  na raspolaganju je i privatni parking. Na odeljenju interne medicine, moguće je obaviti kompletnu  dijagnostiku, lečenje, kao i dobiti  stručne savete za sprečavanje bolesti unutrašnjih organa. Takođe,  nudi se i potpuna uslugu laboratorisko biohemijske analize.

Hitni hirurški zahvati 0-24, 7 dana u nedelji

Što se tiče opšte hirurgije, u  bolnici UNA je moguće uraditi operacije iz oblasti: abdominalne, torakalne, maksilofacijalne, dečije, plastične i vaskularne hirurgije kao i otorinolaringologije, urologije, ortopedije sa traumatologijom, i neurohirurgije. Hitne hirurške zahvate poput: operacije žučne kese, kile, slepog creva, kao i ostale abdominalne intervencije, obavljaju se 00 – 24, 7 dana u nedelji.

Kompletna usluga estetskih hirurških  intervencija

S obzirom na svetsku popularnost estetske hirurgije, ona zauzima posebno mesto u ovoj bolnici Korekcija grudi – bilo da je reč o smanjenju ili povećanju pomoću implantatskih umetaka, rinoplastika, liposukcije, odstranjenje viška kože sa abdomena ili ispravljanje klempavih ušiju samo su neke od estetskih intervencija koje se nude. Svakako treba pomenuti  i aktualnu korekciju kapaka, pomoću koje u svega 30ak minuta koliko traje intervencija, trajno dobijete podmlađujući rezultat od 10 godina.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar