U trendu je visoka estetika ženske genitalne zone

04-12-2022
Featured Video Play Icon

Intervencije koje uključuju žensku genitalnu zonu, doživele su u poslednje vreme pravi procvat. PRP za bolji orgazam, niti za sužavanje vagine ili korekcija stidnih usana, samo su neke u ponudi klinika. Više o ovoj temi  otkriva dr Ana Malivuković, spec plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije

Uz lice se ulepšava i vagina

”Žene nisu svesne da postoje rešenja za neke, da kažem, intimne probleme. Pored ulepšavanja lica, možemo ulepšati intimnu regiju, ali je jako bitno da znamo, da pored estetike možemo da popravimo i funkciju. Za njih preporučujemo, i laserske tretmane, i PRP, i PRP kombinovan sa hijaluronskom kiselinom kao i APTOS niti”, kaže dr Malivuković.

Neinvazivne metode i pojačivač orgazma

Niti možemo koristiti u estetskoj medicini vezano za lice, ali ih možemo koristiti i u estetskoj ginekologiji i u regenerativnoj medicini. O shot je tretman koji je postao popularan pre 10-ak godina u Americi, ali taj trend dolazi i kod nas. Tu se primenjuje Cellular matrix za poboljšanje seksualnog zadovoljstva. Takođe, danas ćemo videti i primenu APTOS niti u rešavanju nekih ozbiljnih problema, kao što je urinarna inkontinencija, ali i u poboljšanju seksualne funkcije u smislu zatezanja same vagine”, okriva dr Ana.

labioplastika

Hirurške korekcije vagine

Najčešće smanjujemo male stidne usne, ali isto tako koristimo i graft masti da npr uvećamo velike stidne usne i vratimo volumen ako postoji atrofija tkiva. Takođe, može se korigovati i sama vagina. Vaginoplastike se rade ukoliko postoji nakon porođaja ili tokom godina – neki problem i disfunkcija…tako da možemo pomoći i u tom smislu, ali što se estetike tiče upravo su najčešće korekcije stidnih usana”, zaključuje dr Ana Malivuković.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar