Predstavljene niti za sužavanje vagine i PRP orgazam shot

22-05-2022
Featured Video Play Icon

U Beogradu je juče održan prvi kurs iz Estetske Ginekologije APTOS i  Regenlab Intimate Hands-On trening, koji je obuhvatao procedure sa APTOS nitima i PRP metodom u ginekologiji. Ovim nitima moguće je zategnuti vaginu a pomoću PRP O shot-a, doživljava se intenzivniji orgazam 

APTOS niti namenjene ginekologiji

”Danas smo ovde na kursu koji predvodi dr Ksenija Šelih Martinec iz Slovenije – specijalista ginekologije, i koja praktično koristi niti za ginekološke indikacije. Ove niti se razlikuju po sastavu. To su kombinacija kaprolaktona i laktične kiseline, i bitno je istaknuti da imaju mnogo  dugotrajniji efekat”, rekao je Feodor Lukić, direktor MSF Pharm.

Feodor Lukić, direktor MSF Pharm

Pomoć kod inkontinencije i široke vagine

Dr Ksenija Šelih Martinec je održala predavanje o primeni niti u ginekologiji te otkrila kako se pomoću njih može rešiti npr problem inkontinencije ali i široke vagine: ”Isto kao i kad se koriste na obrazu, nit ide kroz mikrootvor i postavljamo je tamo gde želimo. Ako želimo suziti vaginu, onda je stavljamo pod uretru i ispod vagine prema rektumu. Kad tako postavimo niti, skrvrči se tkivo, a i materijal od kojih su napravljene, inducira novi kolagen”, pojasnila je dr Martinec.

Dr Ksenija Šelih Martinec

Cellular martix kit za PRP vaginalno podmlađivanje

”MSF Pharm zastupa Regenlab. To je švajcarska kompanija sa središtem u Luzani, i oni dugi niz godina istražuju PRP metodu za vaginalno podmlađivanje i za vraćanje vaginalne funkcije kod žena. Predstavili smo i najnoviji je patentirani Cellular matrix kit, koji ima u sebi i hijaluronsku kiselinu koja dodatno pomaže da se reši vaginalna atrofija da se dobije praktično bolji seksualni odnos”, dodao je direktor kompanije MSF pharm Fedor Lukić.

O shot za intenzivniji orgazam

Dr Ksenija, između ostalog, na svojim pacijentkinjama sprovodi i PRP terapiju za intenzivniji orgazam. Tretman se naziva O shot, a izvodi se aplikacijom plazme u klitoris: ” O shot ne boli, a rezultat se itekako isplati. Nakon njega žena oseća višesturko snažniji orgazam i generalno više uživa u seksu, ”, zaključila je dr Ksenija – priznati slovenski ginekolog.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar