Osvoji blefaroplastiku – hirurško zatezanje kapaka

09-10-2020
Featured Video Play Icon

Portal Estetic u saradnji s hirurgom dr Natašom Popović iz Beograda, objavljuje nagradni konkurs u kom će jedan srećnik osvojiti besplatnu blefaroplastiku, hirurški zahvat koji najefikasnije i trajno zateže opuštene kapke i podmlađuje regiju očiju za deset godina

Dr Nataša Popović

Dr Nataša Popović je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije od 2008. godine. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Zaposlena u Atlas opštoj bolnici gde sa kolegama Dr Igorom Georgijevim i Dr Lazarom Pajevićem pruža sve vidove hiruških i ne-hiruških intervencija. Dr Nataša Popović redovno pohađa kongrese i simpoziume širom sveta i član je nekoliko međunarodnih udruženja : SRBPRAS, SRBSAPS, IPRAS, ESPRAS, WOSIAM, SUDEL.

dr Nataša popović – hirurg

Šta je blefaroplastika?

Blefaroplastika je hirurška metoda kojom se  uklanja višak kože sa gornjih kapaka i smanjuju „jastučići“ sa donjih . Operacija se najčešće izvodi iz estetskih razloga, ali predstavlja i efikasan način kojim se popravlja vid kod starijih osoba kod  koijh gornji kapci često vise.  Ukoliko se procedura istovremeno radi na gornjim i donjim kapcima  očekivano trajanje je oko 2 sata. Rezultat intervencije je podmlađeni i zategnuti izgled očnih kapaka.  Efekat intervencije je trajan, a može se ponoviti nakon 10 godina, kada se usled starenja,  stvori novi višak kože.

korekcija kapaka: pre i posle intervencije

Pravila nagradnog konkursa

Kako biste učestvovali u ovom nagradnom konkursu bolnice Atlas odnosno dr Nataše Popović i portala Estetic, potrebno je učiniti sledeće. Ukoliko to već niste, zapratite Estetic.rs na Instagramu i Estetic.rs na Facebooku.  Pošaljite u inbox naše Instagram ili Facebook stranice 2 slike vaših očiju i napišite, zašto ste upravo vi idealan kandidat za besplatnu blefaroplastiku? Nagradni konkurs počinje 09.10.2020. i traje do 16.10.2020. Ime sretnog dobitnika objavićemo 17.10..2020. na portalu Estetic, kao i našim društvenim kanalima.

Korekcija gornjih kapaka

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar